Redactia.ro
Home » Sport » Rogers Cup. Cum a reacționat o jucătoare de 16 ani când a aflat că o va avea ca parteneră pe Simona Halep

Rogers Cup. Cum a reacționat o jucătoare de 16 ani când a aflat că o va avea ca parteneră pe Simona Halep

Simona Halep

Simona Halep a luat decizia de a juca şi la proba de dubla de la turneul de la Rogers Cup. Aceasta o va avea ca parteneră aici pe Leylah Fernandez (locul 260 WTA la simplu şi 460 la dublu). Leylah Fernandez este o jucătoare din Canada în vârstă de 16 ani.

„În timpul atrenamentului, directorul de la Tennis Canada a venit la mine şi mi-a spus că are veşti pentru mine. Credeam că îmi spune că ca nu voi putea juca la dublu, dar a spus „Simona te-a ales pe tine să joci dublu cu ea”. Am rămas fără cuvinte pentru câteva minute. Am fost atât de fericită, am acceptat imediat”, a declarat Leylah Fernandez pentru Digi Sport, care a mai adăugat:

Rogers Cup. Cum a reacționat o jucătoare de 16 ani când a aflat că o va avea ca parteneră pe Simona Halep

„Să am posibilitatea să joc alături de o mare campioană, a câştigat French Open, acum Wimbledon…este o mare oportunitate pentru mine să învăţ de la ea, să o întreb diverse şi doar să vorbesc cu ea. Este o jucătoare fabuloasă, munceşte mult, este o luptătoare. Mă inspiră foarte mult când o văd jucând. Ne-am întâlnit ieri, mi-a vorbit foarte frumos, sunt foarte fericită că voi juca alături de ea”.

Halep şi Fernandez vor juca marţi, 6 august, în primul tur al probei de dublu, contra perechii Nicole Melichar – Kveta Peschke.

Citește și: Detalii șocante despre ultima noapte din viața Alexandrei Măceșanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: