Redactia.ro
Home » Sport » Roland Dedius s-a sinucis. Mama sportivului a fost de față

Roland Dedius s-a sinucis. Mama sportivului a fost de față

GALERIE FOTO (3)

Roland Dedius Stănescu (32 de ani), fost fotbalist la Petrolul și FC Argeș, a decis să-și pună capăt zilelor, sâmbătă. Acesta s-a aruncat în gol de la etajul patru.

Roland Dedius s-a sinucis

Fostul fotbalist de la Petrolul și FC Argeș, Roland Dedius Stănescu a renunțat să mai lupte cu viața. În jurul orei 15:40, polițiștii din Voluntari au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat a căzut de la etajul 4 al unui bloc din localitate. După câteva cercetări la fața locului s-a aflat că este vorba despre fostul fotbalist Roland Dedius Stănescu.

Roland Dedius Stănescu s-a aruncat în gol de la etajul patru

Fostul fotbalist locuia singur. La scena tragică de ieri ar fi asistat propria lui mama. Aceasta s-ar fi aflat în vizită chiar atunci când băiatul a recurs la gestul extrem și dramatic 

Două echipaje medicale din cadrul SMURD au efectuat manevrele de resuscitare, însă n-au avut succes, astfel s-a declarat decesul victimei. Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru cercetarea circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

Mulți dintre apropiaţii lui, Roland Dedius Stănescu, spun că bărbatul ar fi suferit de afecţiuni psihice şi nu ar fi fost la prima tentativă de a-şi pune capăt zilelor.

„Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuințe din localitate.

Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice din competență.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei. S-a relaționat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru efectuarea de activități specifice. Cazul urmează să fie preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență”, a transmis IPJ Ilfov într-un comunicat de presă.

Roland Dedius Stănescu și-a tăiat venele în cantonament

Când avea vârsta fragedă de 22 de ani, în perioada în care juca pentru FC Argeș, fostul fotbalist Roland și-a tăiat venele chiar în timp ce se afla cu echipa în cantonament, în urma unui conflict între părinții săi, potrivit „prosport.ro.”

Acesta a jucat pe postul de atacant, iar de-a lungul carierei sportive a evoluat pentru Juventus București, FC Argeș, Minerul Motru, Ștefănești, Saelele, CS Balotești, Petrolul și Dacirea Unirea Brăila.

Cătălin Barbu, administratorul FC Argeș, de la vremea respectivă, confirma acest incident în 2012. „Roland se afla joi seara la can­tonament și a fost găsit de colegi zăcând pe jos și plin de sânge. Avea o tăietură la mână și au chemat Salvarea. Am fost vineri la spital și am vorbit cu Roland. L-am întrebat de ce a recurs la acest gest și mi-a spus că a e­xistat o ceartă între părinți, despre ca­re a aflat de la mama lui. A a­vut o cădere psihică, pen­tru că este o fire mai sensibilă și de a­ce­ea a recurs la acest gest ne­cugetat care îl putea costa viața”, spunea Barbu pentru Curierul Zilei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini