Redactia.ro
Home » Sport » România a luat aur la patinaj viteză! Mihaela Hogaş s-a impus la Minsk

România a luat aur la patinaj viteză! Mihaela Hogaş s-a impus la Minsk

România a luat aur la patinaj viteză

România a luat aur la patinaj viteză. Mihaela Hogaș a terminat pe primul loc cursa de 500 de metri, din cadrul Cupei Mondiale de Neoseniori, de la Minsk.

Mihaela Hogaş, de la la Corona Brașov, a fost premiată şi pentru locul 1, în clasamentul general după toate Cupele Mondiale din acest sezon. Sâmbătă reușise să câștige locul doi în cursa de 1000 m. În clasamentul general, patinatoarea antrenată de Bogdan Stănescu este urmată de Lea – Sophie Scholz (Germania) şi Xue Lin (China).

“Mi-am dorit foarte mult să aud imnul României”, a declarat patinatoarea, pentru newsbv.ro.

Visul devenit realitate

După reușita de la Minsk, patinatoarea Mihaela Hogaș a declarat că și-a îndeplinit cel mai mare vis.

“Mă bucur că am reușit să am aurul la gât şi să trăiesc real ceea ce era doar un vis. Sunt fericită şi simt cu adevărat că munca de până acum a meritat cu prisosinţă. Mulţumesc celor care au crezut în mine. Care investesc în sport şi implicit şi în secţia de patinaj de la Corona. Faptul că sunt pe locul 1 şi în clasamentul general îmi dublează emoţiile. Sincer, cred că nici nu realizez acum, deşi am cupa în mână şi medalia la gât…”, a spus Mihaela.

“Sunt fericit şi emoţionat. Simţim cu adevărat că merită toate eforturile noastre, că merită lunile state departe de casă, ca să ne putem antrena în condiţii bune pe piste de nivel european. Toate acestea ne-au adus unde suntem astăzi, şi anume la o Cupă Mondială, cu o sportivă a Coronei cu aurul la gât. De asemenea, faptul că Mihaela Hogaş este pe locul 1 şi în clasamentul general, în faţa sportivelor din Germania şi China, este o performanţă”, a declarat și antrenorul sportivei, Bogdan Stănescu.

Citește și: Gigi Becali a găsit vinovații! “Sunt de pe altă planetă”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: