Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali a găsit vinovații! “Sunt de pe altă planetă”

Gigi Becali a găsit vinovații! “Sunt de pe altă planetă”

Gigi Becali a găsit vinovații

Gigi Becali a găsit vinovații pentru eșecul din meciul cu Dinamo. Patronul FCSB a tunat și a fulgerat și și-a acuzat mai mulți jucători.

După derby-ul pierdut în fața lui Dinamo, scor 2-1, Gigi Becali a dat cu jucătorii de pământ. Îi consideră principalii vinovați pe Florinel Coman și Olimpiu Moruțan.

”Cristea era de pe altă planetă, săracul. Nu mai zic de portari, cum spunea Prunea, ei fac diferența. Cum să iei gol de la Sin? Dacă era puternic, da. Șutul a fost în vinclu, dar plouat, nu puternic. Bălgrădean e vinovat, normal. Dar Filip? Nu vine cu omul și doarme pe teren. Man a jucat bine, în a doua repriză, nu în prima. Crețu, Planic… Și atât. Nu poți să câștigi un meci cu trei jucători. Noi nu mai câștigăm un duel. Oaidă, în care aveam încredere… Poate era mai bine dacă-i scotea pe Coman și Moruțan și îi băga pe Nedelcu și Oaidă Jucătorii nu sunt pregătiți, dar sunt valoroși”, a spus Becali, la Digi Sport.

Tănase a intrat în vizorul patronului

Nici Florin Tănase nu a scăpat de furia patronului după dezastrul de pe Arena Națională.

„Tănase, lupul moralist, numai pase la adversar. Echipa nu e pregătită, jucătorii sunt valoroși. Noi nu suntem fotbaliști adevărați, cu putere… Un campionat așa se câștigă, cu bărbați, cu fotbaliști cu putere… Eu nu mai cred în titlu, doar dacă vrea Dumnezeu. Noi suntem așa, vai de noi. Nu avem cum să luăm titlul. Dacă tu nu poți să bați Clinceniul, nu poți să bați pe Dinamo…” , a mai spus Becali.

FCSB este pe locul 3 în Liga 1 cu 43 de puncte, 6 mai puține decât liderul CFR Cluj.

Citește și: Dinamo câștigă și o încurcă pe FCSB! Tănase: „Suntem o echipă de puști”

Loading...