Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo câștigă și o încurcă pe FCSB! Tănase: „Suntem o echipă de puști”

Dinamo câștigă și o încurcă pe FCSB! Tănase: „Suntem o echipă de puști”

Dinamo câștigă derby-ul și o încurcă pe FCSB

Dinamo câștigă și o încurcă pe FCSB! “Câinii” s-au impus cu 2-1 pe Arena Națională. Horațiu Feșnic a fost nevoit să întrerupă partida.

În minutul 37, Andrei Sin, a deschis scorul cu o lovitură liberă. Roș-albaștrii au rămas în 10 oameni în minutul 44, după eliminarea lui Iulian Cristea, la o fază care a îngrozit tot stadionul. Fundașul l-a nimerit direct în față pe Perovic, iar croatul a căzut la pământ. Ambulanța l-a luat imediat și l-a dus la spital. FCSB a primit un penalty, iar Tănase a transformat. În minutul 62, Lazăr a închis tabela de marcaj.

„Mă bucur că am reușit să marchez în această partidă importantă, cu FCSB. Am trecut printr-o perioadă mai grea, n-am activat timp de șase luni, mi-a fost greu. Am aflat cu trei zile înainte că voi juca, m-am pregătit din punct de vedere psihic. Ne-am mobilizat și am demonstrat că avem valoare”, a spus Andrei Sin, la finalul partidei cu FCSB, la Digi Sport.

Meciul a fost întrerupt 10 minute

După golul lui Lazăr, Florin Tănase s-a luat la harță cu Deian Sorescu. Horațiu Feșnic a fost nevoit să ia atitudine, după ce suporterii au aruncat cu obiecte și materiale pirotehnice în teren. După aproape 10 minute spiritele s-au calmat, iar meciul a fost reluat.

Florin Tănase: „Suntem o echipă de puști”

La finalul meciului cu Dinamo, Florin Tănase și-a găsit cu greu cuvintele.

„Am demonstrat încă o dată că suntem o echipă de puști, fără experiență, nu știm să jucăm meciurile acestea. Nu ne-am simțit în teren, n-am pasat, nu am jucat ce trebuia să jucăm, de când am început anul nu jucăm deloc. Mergem din rău în mai rău, nu înțeleg de ce, avem toate condițiile și uitați-vă, vin aceste meciuri și pierdem contra marii rivale. Noi trebuia să avem atitudine mult mai bună fiindcă s-au întors suporterii. Când faci greșeli de curtea școlii… „, a declarat spus Tănase.

Citește și: George Pușcaș și-a revenit! A marcat din nou pentru Reading

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: