Redactia.ro
Home » Sport » George Pușcaș și-a revenit! A marcat din nou pentru Reading

George Pușcaș și-a revenit! A marcat din nou pentru Reading

George Pușcaș și-a revenit

George Pușcaș și-a revenit! Atacantul a marcat pentru echipa sa din nou, după ce înscrisese şi etapa trecută. Suporterii l-au lăudat pe pagina oficială de Twitter.

Românul a înscris în meciul cu Sheffield, ajutându-şi echipa să câştige. Este pentru prima dată de când a venit la Reading când reuşeşte să puncteze în două partide consecutive. Miercuri a executat un penalty în meciul cu West Brom, iar acum a deviat mingea cu călcâiul, reuşind să-l păcălească pe portar. După meciul de sâmbără, George Pușcaș a primit nota 7. De când a ajuns la echipa din Anglia, internaţionalul român a marcat 9 goluri în 29 de partide jucate. După o perioadă mai proastă se pare că acum George Pușcaș și-a revenit!

Jurnaliştii şi fanii l-au lăudat pe român

„Unde sunteți voi acum, haterii lui Pușcaș?”, a fost cel mai de impact mesaj. „Sunt încântat mai ales pentru Pușcaș”, a scris un alt fan. „Ador pasiunea cu care a jucat „, a fost un alt mesaj adresat românului.

Şi jurnaliştii care în trecut comentaseră prestaţiile sale mai puţin bune l-au lăudat de data aceasta.

„A fost mult mai bun decât în săptămânile precedente. Iorfa i-a dat o replică dură, i-a stat mereu în spate, agresiv, dar românul a câștigat multe dueluri și a fost mai încrezător”, au scris cei de la BerkshireLive.

Citeşte şi: Dezvăluire incredibilă! Schwarzenegger s-a dopat cu steroizi din România

Loading...