Redactia.ro
Home » Sport » România – Irlanda de Nord Live Video pe Pro TV – Liga Națiunilor

România – Irlanda de Nord Live Video pe Pro TV – Liga Națiunilor

Nationala Romaniei, mirel radoi,

România – Irlanda de Nord, din Liga Națiunilor se joacă în această seară de la ora 21.45 în direct la Pro Tv. Astăzi, au fost anunțate numerele pe care le vor purta tricolorii.

Mereu totată lumea a așteptat înaintea meciurilor oficiale să afle cine va purta tricoul cu numărul 10, atât de râvnit de fotbaliști. Mirel Rădoi a decis ca în această seară, Alexandru Maxim va fi decarul naționalei.
1. Florin Niță, 2. Alexandru Crețu, 3. Alin Toșca, 4. Sergiu Hanca, 5. Ionuț Nedelcearu, 6. Vlad Chiricheș, 7. Denis Alibec, 8. Dan Nistor, 9. George Pușcaș,10. Alexandru Maxim, 11. Nicușor Bancu, 12. Ciprian Tătărușanu, 13. Florin Ștefan, 14. Ianis Hagi, 15. Andrei Burcă, 16. David Lazar, 17. Ciprian Deac, 18. Florinel Coman, 19. Gabriel Iancu, 20. Sergiu Buș, 21. Dragoș Grigore, 22. Alexandru Cicâldău, 23. Nicolae Stanciu.

„Eu sper, tot timpul sunt optimist și sper la ceva nou. Nu să mergem din greșeală în greșeală, dar atâta timp cât nu se schimbă ceva la nivel mental este foarte greu.
Tinerii noștri jucători sunt respectați de oameni prin fotbal, ar trebui să dea mai mult pentru fotbal”, a spus Dorinel Munteanu la PRO X.

“Sper să aplice ce i-am învățat”

Înaintea meciului cu Irlanda de Nord, Mirel Rădoi a vorbit despre importanța meciului din această seară.

“Meciurile cu Irlanda de Nord și Austria sunt foarte importante. Nu le folosim doar pentru a pregăti meciul cu Islanda. Sper ca băieții mâine seară să pună în aplicare cât mai multe dintre ideile pe care le-am lucrat cu ei. Nu o să fie o echipă de început cu extreme, doar atât vă pot spune despre primul „11”. Suntem într-o mare dilemă. E foarte greu să spunem că avem un prim „11” în minte clar. Înaintea antrenamentelor, aveam o anumită idee. Acum, ne-au pus în dificultate. Alegerea va fi foarte grea pentru noi, dar asta ne dorim”, a declarat selecționerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: