Redactia.ro
Home » Sport » România nu a avut emoții cu Malta! Tricolorii au câștigat la scor, 4-1

România nu a avut emoții cu Malta! Tricolorii au câștigat la scor, 4-1

Romania U21, Malta, victorie

România U21 a câștigat fără probleme meciul cu Malta U21, scor 4-1. După acest rezultat tricolorii sunt pe locul doi în Grupa 8 a calificărilor pentru Campionatul European din 2021.

Adrian Mutu nu a putut să fie alături de elevii săi. A fost testat negativ, dar maltezii au cerut observatorului să nu-l lase pe banca tehnică. Echipa U21 a fost condusă de Mihai Stoichiță. Mățan a deschis scorul în minutul 17. Zece minute mai târziu, Dennis Man a înscris pentru 2-0, ajutat tot de Mățan. Chiar dacă au rămas în 10 oameni după eliminarea lui Băluță în minutul 34, tricolorii au mai punctat din nou. De data aceasta prin Ganea. În finalul primei reprize Man a mai marcat încă un gol.

România U21, locul doi în grupă

După acest rezultat naționala României are 16 puncte. Primul loc este ocupat de Danemarca cu 25 de puncte, nordicii fiind deja calificați la Campionatul European, după victoria de astăzi, 2-1 cu Finlanda.
Cinci echipele de pe locul doi merg la tureul final. Acestea sunt alese după ce se face un clasament cu cele mai bune ocupante ale locurilor secunde. Pentru a nu avea emoții România U21 trebuie să câștige și cu Danemarca, ultimul meci. În grupele unde sunt doar 6 echipe nu se iau în calcul rezultatele cu ultimele clasate. Astfel, rezultatele României cu Malta nu vor fi luate în considerare în clasament.

Echipa de start ROMÂNIA U21 : România U21: Aioani – Vlădoiu, Drăgușin, Băluță, Haruț – Olaru, M. Marin, Ciobanu – Man, Ganea, Mățan
Rezerve: Axinte. Itu, Cîmpanu, Moruțan, Drăguș, Chindriș, Petrlia, Munteanu
Antrenor: Mihai Stoichiță

Malta U21: C. Formosa – Gauci, O. Spiteri, Camilleri, Borg – Scicluna, M.Spiteri, Attard, McKay – Friggieri, Elouni
Rezerve: D. Formosa, A. Spiteri, Ghio, Zammit, Tanti, Fenech, Mallia, Farrugia
Antrenor: Silvio Vella

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: