Redactia.ro
Home » Sport » Ucraina U21 – România U21 1-0 ! Mutu: ”Sunt dezamăgit”

Ucraina U21 – România U21 1-0 ! Mutu: ”Sunt dezamăgit”

Romania U21, Adrian Mutu,

Tricolorii mici au fost învinși de Ucraina în preliminariile Campionatului European de tineret. Singurul gol al meciului a fost marcat din penalty.

Man a deschis scorul în minutul 6, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. În repriza a doua elevii lui Adrian Mutu au irosit mai multe ocazii. Gazdele au marcat dintr-un penalty provocat de Marin. Buletsa a marcat fără nicio emoție, iar Ucraina U21 – România U21 s-a terminat 1-0.

„A fost un meci intens, un meci bun. Atât noi, cât și ei am jucat și am luptat pentru fiecare minge, ne-am acomodat repede la terenul foarte prost, moale. De aceea am și renunțat puțin la jocul nostru de pase, pentru a nu risca. Ei au jucat exact așa cum bănuiam, știam cum fac ei când au posesia. Băieții cred că s-au apărat foarte bine, apoi am mers pe contraatac. Cred că până la urmă, rezultatul corect era egal”, a declarat selecționerul, Adrian Mutu, după meci.

Selecționerul furios din cauza arbitrului

Adrian Mutu a fost dezamăgit de centralul partidei. Tot meciul acesta a vorbit în limba rusă cu ucrainienii.

„Nu am vorbit de penalty cu arbitrul. I-am reproșat doar că nu e fair-play din partea lui ca arbitrul fiind din Kazahstan să discute în rusă cu cei din Ucraina. La un meci internațional e corect să discuți în engleză. I-am spus acest lucru. La fiecare meleu discută cu ucrainenii în limba rusă….”, a spus Mutu.

Adrian Mutu:”Sunt dezamăgit”

Tricolorii rămân pe locul secund în grupa a-8-a preliminară cu 16 puncte, după liderul Danemarca, cu 22 de puncte

”Sunt dezamăgit, normal. Aveam șanse și cu un egal să ne calificăm mai repede, dar și așa suntem în cărți. Până la urmă avem un meci cu Malta, care nu mai contează și va fi totul care pe care în meciul din România cu Danemarca. Băieții au dat totul, au dat sută la sută, vreau să-i felicit, chiar au jucat cu inima”, a mai spus Adrian Mutu după meci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: