Redactia.ro
Home » Sport » Adrian Mutu, selecționer al României U21! Ce salariu va avea

Adrian Mutu, selecționer al României U21! Ce salariu va avea

Adrian Mutu, Euro U21, România

Adrian Mutu a fost numit selecționer al României U21! Chiar dacă s-au vehiculat mai multe nume, Comisia Tehnică a decis azi să-l numească în funcție pe fostul internațional.

Adrian Mutu a fost numit antrenorul națuinalei U21, cu unanimitate de voturi. ”Briliantul” va fi validat în Comitetul Executiv din 14 ianuarie. Toți membrii comisiei Tehnice l-au dorit la echipă, deși în ultima vreme s-au mai vehiculat și alte numele precum Cristi Chivu, Edi Iordănescu și Enache. Se pare că Mutu a fost singurul dispus să renunțe la angajamentul pe care îl are în prezent. Antrenor al echipei U21 a celor de Al Wahda. Fostul internațional a mai antrenat-o și pe FC Voluntari, în 2018, când a salvat-o de la retrogradare. Mutu va avea un salariu de 5.000 de euro lunar. Postul de selecționer U21 a rămas vacant după ce Mirel Rădoi a devenit selecționerul Naționalei României.

„Când vine vorba despre echipa naţională, dacă te gândeşti la bani nu ai nimic de câştigat. Cred că niciun antrenor când s-a dus la echipa naţională sau la cea de tineret nu s-a dus pentru bani”, a declarat Mutu, la Digi Sport.

„Briliantul” a fost felicitat de UEFA

Adrian Mutu a împlinit ieri, 41 de ani. Cu această ocazie UEFA l-a felicitat pe fostul decar. A distribuit un filmuleț pe rețelele de socializare, cu un gol marcat de el în Liga Campionilor, din perioada în care juca la Fiorentina. Clipul a fost însoțit de mesajul: „La mulți ani lui Adrian Mutu”. Mutu este singurul fotbalist român care a depăşit cota 100 de goluri marcate în Serie A. Doar 21 de stranieri se pot lăuda cu aşa ceva în fotbalul italian!

Citește și: Florin Prunea e într-o situație uluitoare! Nu e lăsat sa meargă în cantonament

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: