Redactia.ro
Home » Știri » România, prima țară în care este expus Trofeul UEFA Euro 2024. Fanii fotbalului, invitați la evenimentul unic

România, prima țară în care este expus Trofeul UEFA Euro 2024. Fanii fotbalului, invitați la evenimentul unic

GALERIE FOTO (2)

Înaintea Campionatului European de Fotbal din 2024, România a intrat în lumina reflectoarelor cu un eveniment senzațional, marcând o premieră mondială de neuitat: expoziția Trofeului UEFA EURO 2024 în centrul Bucureștiului. Această ocazie deosebită a adunat pasionați ai sportului și reprezentanți de marcă din fotbal, oferindu-le acestora șansa unică de a se apropia de trofeul care va fi ridicat în slavă de către campionul european.

România, prima țară în care este expus Trofeul UEFA Euro 2024

Cu puțin timp înainte de startul competiției, zeci de bucureșteni și fani ai fotbalului au luat parte la acest eveniment remarcabil, alături de cunoscuți jucători și personalități din lumea sportului. Momentul devine și mai memorabil în contextul în care echipa națională a României și-a asigurat un loc în grupele acestui campionat de talie europeană.

Unul dintre cei care și-au exprimat bucuria și onoarea de a fi martor la acest eveniment a fost Ciprian Marica, fostul fotbalist și acum ambasador al Campionatului European 2024. Într-o declarație, Marica a subliniat importanța acestui moment, evidențiind efortul echipei organizatoare și mândria de a fi parte din această experiență.

„Mă simt privilegiat că am șansa să văd trofeul și să-mi fac amintiri cu el. Cu siguranță, cu toții alergăm după trofeu, dar doar campionii îl ridică. Din fericire, avem șansa ca în această seară trofeul să se afle la București.

Cred eu că cei din echipa Campionatului European 2024 au făcut o treabă excelentă și sunt mândru că sunt ambasadorul lor”, a spus Ciprian Marica pentru Antena 3 CNN.

Fanii fotbalului, invitați la evenimentul unic

Evenimentul a fost posibil datorită eforturilor echipei care a adus trofeul în România, aceasta fiind prima țară în care trofeul UEFA EURO 2024 a fost expus în cadrul ediției actuale a campionatului. Dragoș Mîndreci, reprezentantul companiei sponsor oficiale globale a competiției, a subliniat caracterul istoric al momentului, menționând că România marchează începutul acestui turneu european al trofeului cu o premieră de proporții.

„Este un efort de echipă, dar este o premieră mondială.  Suntem prima țară care pornește acest turneu european al trofeului pe care îl vedeți”, a spus reprezentantul companiei care a adus trofeul în România, în calitate de sponsor oficial al competiției, Dragoș Mîndreci.

Sursa foto: Sport.ro

Cu toate că expoziția în capitala României a durat doar câteva ore, impactul său va rămâne vie în inimile fanilor de fotbal din întreaga țară. Trofeul UEFA EURO 2024 va continua să călătorească către alte destinații, spre Grecia și apoi către Portugalia, dar amintirea acestui eveniment unic va rămâne ca un capitol deosebit în istoria sportului românesc și european.

Fiecare pasionat de fotbal, fiecare român, este invitat să se alăture acestei călătorii pline de emoție și să trăiască experiența unică pe care o oferă Campionatul European de Fotbal din 2024. România deschide porțile spre o lume a fotbalului într-un mod spectaculos și invită toți fanii sportului să se bucure de această călătorie extraordinară.

 

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: