Redactia.ro
Home » Sport » România-Suedia 0-2! Play-off-ul din martie, ultima șansă!

România-Suedia 0-2! Play-off-ul din martie, ultima șansă!

România-Suedia 0-2

România-Suedia 0-2. Tricolorii au ratat șansa de a se califica direct la turneul final, după un meci în care nu au arătat nimic pe teren. Calificarea nu este total compromisă. România mai are o șansă de a ajunge la EURO 2020. Luni seara, România înfruntă Spania, într-un meci fără nicio miză.

Mulțumim, copii!

La meciul cu Norvegia am avut 30.000 de copii alături de noi, diseară, contra Suediei, vor fi 10.000. Cu acest spirit vom lupta în această seară pentru victorie! Împreună putem învinge❗👉 bit.ly/liveBLOG

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Vineri, 15 noiembrie 2019

În minutul 18, Suedia a deschis scorul. Forsberg a trecut de Ciprian Deac, dar și de Vasile Mogoș, după care Berg, a reluat cu capul în stânga lui Tătărușanu. În acea clipă fanii au început să arunce cu petarde,iar arbitrul a întrerupt meciul 1 minut. După ce au luat primul gol tricolorii nu au mai reușit mare lucru. Profitând de această debandadă, Quaison a marcat simplu pe lângă Tătărușanu. Când mai erau 5 minute din prima repriză, Mitriță ar fi putut să înscrie. După reluare, cea mai mare ocazie a aparținut tot oaspeților. Naționala României a fost la pământ, primul șut pe poartă fiind abia în minutul 64. România-Suedia s-a terminat 0-2 și singura șansă de a prinde EURO 2020, este barajul.

„Sunt foarte supărat nici nu-mi găsesc cuvintele. Astăzi nu s-a putut mai mult din păcate. Mai avem o șansă sper să nu o irosim și să ne calificăm la EURO”, a declarat Ianis Hagi, la PRO TV după meci.

Cum poate ajunge România la EURO 2020

După înfrângerea suferită în fața Suediei, România mai are o singură șansă de a ajunge la turneul final. România este calificată în play-off-ul Ligii Națiunilor și este nevoită să mai joace încă două partide. Tragerea la sorți pentru play-off-urile Ligii Națiunilor are loc vinerea viitoare.

Marius Șumudică l-a criticat pe Contra

Înaintea meciului din această seară, Marius Șumudică a criticat primul 11 ales de selecționer.

”E un prim 11 foarte riscant. El știe mai bine, dar nu există balans în alcătuirea echipei. Lumea gustă din punct de vedere ofensiv, dar să nu uităm că Nedelcearu și Rus au doar un meci împreună la echipa națională. Nu au experiență. Ne apărăm în cei doi fundași dreapta și Băluță. Avem mari probleme din punct de vedere defensiv. Noi nu numai că schimbăm jucătorii, noi schimbăm și sistemul. Nu înțeleg de ce nu joacă Coman”, a spus Șumudică, la Digi Sport.

Citește și: Ștefan Radu s-a refăcut! A revenit la antrenamente!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini