Redactia.ro
Home » Sport » Ștefan Radu s-a refăcut! A revenit la antrenamente!

Ștefan Radu s-a refăcut! A revenit la antrenamente!

Ștefan Radu s-a refăcut

Ștefan Radu s-a refăcut, după accidentarea suferită. Potrivit TuttoMercatoWeb, românul a început antrenamentele în cantonamentul lui Lazio.

Ştefan Radu s-a accidentat în ultima etapă din Serie A, la meciul câștigat de Lazio în fața celor de la AC Milan (2-1), la începutul acestei luni. A avut probleme cu muşchiul flexor al coapsei stângi. Acum se pare că ar putea reveni în meciul cu Sassuolo, pe 24 noiembrie. Nu este exclus ca Radu Ștefan să fie folosit și în meciul din Europa League cu CFR. Pe 28 noiembrie, Lazio va primi vizita clujenilor.

Ștefan Radu joacă pentru Lazio din 2008

Fundașul de 33 de ani, joacă pentru Lazio din anul 2008. În acest sezon a evoluat în zece meciuri ca titular și a reușit un gol. În urmă cu 12 ani, italienii l-au transferat de la Dinamo. În vară, românul a avut un conflict cu conducerea clubului și a fost la un pas de a părăsi echipa. Conflictul a pornit de la o discuție aprinsă pe care Ștefan a avut-o cu alți colegi pe care i-a certat. După un meci aceștia râdeau și se bucurau deși echipa pierduse. Românul a folosit cuvinte dure la adresa lor și a fost certat de șefi. După o perioadă
au decis să pună capăt conflictului și să-l reprimească la antrenamente. În acea perioadă, Radu Șrefan a avut mai multe oferte de la Atalanta, Torino, Parma, China, Arabia Saudită și Olanda. Românul a refuzat toate ofertele și a așteptat să fie iertat.

Citește și: România – Suedia! Ce le pregătește Cosmin Contra nordicilor!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: