Redactia.ro
Home » Știri » Românii au talent 8 martie 2024: Dragoş Bucur a apăsat butonul auriu Golden Buzz pentru Nicolas și Maria

Românii au talent 8 martie 2024: Dragoş Bucur a apăsat butonul auriu Golden Buzz pentru Nicolas și Maria

Românii au talent 8 martie 2024: Dragoş Bucur a apăsat butonul auriu Golden Buzz pentru Nicolas și Maria

O nouă ediție a emisiunii Românii au talent a captivat publicul și jurații, aducând în prim-plan un moment de excepție care a stârnit admirația tuturor. Dragoș Bucur, unul dintre jurații emisiunii, a apăsat butonul auriu Golden Buzz pentru spectacolul impresionant oferit de Nicolas și Maria. Acești tineri talentați au reușit să surprindă cu un număr inedit pe scena competiției, un joc de șah pe nevăzute care a demonstrat abilități remarcabile și o pregătire de excepție.

Românii au talent 8 martie 2024

Într-un moment plin de emoție și talent, Iustin Nicolas, în vârstă de 9 ani, și Maria Sofia, 11 ani, au reușit să cucerească publicul și juriul deopotrivă. Cu o atmosferă plină de suspans, cei doi frați au oferit un spectacol unic, o partidă de șah memorabilă desfășurată pe scena Românii au Talent.

Momentul a fost unul cu totul special, deoarece, în general, numerele de talente prezintă momente de dans sau cântec. Totuși, Nicolas și Maria au ales să impresioneze prin abilitățile lor în jocul de șah, demonstrând că talentul poate fi exprimat în multe forme.

„Noi ne lăudăm cu șahul, jucăm foarte bine, am luat locul 1 la Campionatul Uniunii Europene. Eu am început primul, la 4 ani. Eu am învățat să joc șah de la bunicul meu, la 4 ani jumătate. Cel mai mult îmi place să calculez.

Eu astăzi o stau stau fără să văd tabla, iar ea o să mă ajute, iar eu îi zic ce mutare fac, știu tabla în cap și o rețin, inclusiv mutările ei.”, a declarat Iustin

„A învățat într-un timp foarte scurt, iar după vreo 4 zile, când a venit acasă, a spus „Tata, haide să jucăm un șah” și m-a bătut foarte repede. La 6 ani jumătate a fost primul lui concurs de adulți.”, a spus tatăl acestuia.

Dragoş Bucur a apăsat butonul auriu Golden Buzz pentru Nicolas și Maria

Reacțiile juraților au fost de-a dreptul impresionante. Dragoș Bucur, unul dintre membrii juriului, a fost profund impresionat de prestația celor doi frați și nu a ezitat să apese butonul auriu Golden Buzz, trimițându-i direct în semifinale.

Andra, Bobonete și Andi Moisescu au lăudat, de asemenea, talentul și determinarea celor doi, recunoscând valoarea spectacolului oferit și felicitându-i pentru reușita lor remarcabilă.

„Sunteți foarte drăguți și faptul că vă distrați făcând asta, e extraordinar, sunteți un exemplu.”, a spus Andra.

„Momentul de pe scenă a fost foarte bine gândit, eu sunt convins că lui Nicolas îi pare rău că te bate la șah. E ceva uluitor absolut. Mi-a plăcut foarte mult.”, a spus și Bobonete.

„Eu mă bucură că ați venit cu acest moment, să mai scoateți la exterior și mușchii intelectuali, sunt total cucerit de acest moment.”, a adăugat și Andi Moisescu.

„Cred că ce-ați făcut pe scenă e un fenomen, emisiunea aceasta este, de fapt, una gândit pentru oameni fenomen, așa cum cred că sunteți voi, Pentru că îmi doresc mult ca cei care se uită la noi să.. vorbesc mult, nu? (n.r le-a acordat Golden Buzz-ul). Eu vreau să încurajez toți tinerii să-ți dezvolte talentele, iar când l-am văzut pe puștiul ăsta ce face, m-am gândit că e momentul perfect pentru un sezon fenomen.”, a adăugat Dragoș

Impresionanta prestație a lui Nicolas și Maria nu s-a oprit la aplauzele din cadrul emisiunii Românii au Talent. Micul campion al șahului a atras atenția legendarului Garry Kasparov, fiind invitat să participe la un eveniment organizat de acesta. Această recunoaștere din partea unei figuri atât de importante în lumea șahului subliniază calibrul excepțional al talentului său.

Astfel, prestația lui Nicolas și Maria la Românii au Talent a fost una cu adevărat impresionantă, demonstrând că talentul și pasiunea pot fi exprimate în diverse moduri. Acordarea Golden Buzz-ului de către Dragoș Bucur a fost o recunoaștere binemeritată a efortului și dedicării celor doi tineri, iar atenția ulterioară primită din partea legendarului Garry Kasparov a subliniat impactul lor profund în lumea talentelor și a șahului.

 

Sursa foto: RTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: