Redactia.ro
Home » Monden » Ea este Rebeca Rizea, fetița cu timbrul regretatei Mădălina Manole! I-a lăsat muți de uimire pe jurații de la Românii au talent: „Este absolut incredibil…” VIDEO 

Ea este Rebeca Rizea, fetița cu timbrul regretatei Mădălina Manole! I-a lăsat muți de uimire pe jurații de la Românii au talent: „Este absolut incredibil…” VIDEO 

Ea este Rebeca Rizea, fetița cu timbrul regretatei Mădălina Manole! I-a lăsat muți de uimire pe jurații de la Românii au talent: „Este absolut incredibil...” VIDEO 

În cadrul emisiunii Românii au Talent, se nasc povești care ating corzi sensibile și aduc aminte de marii artiști ai trecutului. Printre aceste povești, strălucește cu o aură specială, cea a Rebecăi Rizea, o fetiță de numai 8 ani, al cărei timbru vocal rememorează muzica și emoțiile regretatei Mădălina Manole. Iată detaliile!

Ea este Rebeca Rizea, fetița cu timbrul regretatei Mădălina Manole

În spatele vocii sale puternice și emoționante stă o poveste simplă, dar plină de pasiune și determinare. Mama Rebecăi a fost cea care a descoperit asemănarea uluitoare dintre vocea fiicei sale și cea a celebrei Mădălina Manole. Îndrumată de dragostea pentru muzică, Rebeca a îmbrățișat această asemănare și a devenit fană a operei artistei, considerând-o pe Mădălina Manole ca fiind idolul său.

Cu toate că are doar 8 ani, Rebeca nu s-a lăsat intimidată de scena mare și a participat la emisiunea Românii au Talent. Deși este o fire mai retrasă și timorată în fața cunoscuților, pe scenă, aceasta se transformă și emană o prezență fermecătoare și sigură pe sine.

În momentul apariției sale pe scenă, Rebeca a ales să interpreteze piesa „Tu nu ai avut curaj” a Mădălinei Manole. Acest moment a fost unul cu adevărat special, care a lăsat jurații și publicul fără cuvinte. Pavel Bartoș a fost impresionat de măiestria vocii sale la vârsta fragedă de doar 8 ani, iar Andra a subliniat emoția adusă de muzica lăsată în sufletele noastre de Mădălina Manole.

Rebeca Rizea i-a lăsat muți de uimire pe jurații de la Românii au talent

Reacțiile pozitive și uimirea juraților, precum și aplauzele calde ale publicului, au confirmat că Rebeca Rizea este cu adevărat o stea în devenire în universul muzical.

„Pavel Bartoș: „Cântă unu la unu și are doar 8 ani!”;

Andra: „Doamne, ce muzică a lăsat Mădălina Manole. Ce a lăsat în sufletele noastre!”;

Dragoș Bucur: „Rebeca ai o voce și un timbru…deosebite este puțin spus. Este atât de neașteptat să auzi de la o fetiță ca tine.. să iasă o voce ca cea pe care am auzit-o încât trebuie să recunosc că mie mi-a luat câteva secunde să îmi dau seama că e pe bune de la tine”;

Andi Moisescu: „Este absolut incredibil cum îi poate suna vocea la 8 ani. La un moment aș fi închis ochii … și chiar dacă nu era vocea Mădălinei Manole, era timbrul Mădălinei, ceea ce este absolut incredibil…Ai o față care e ca Soarele așa, pare că a răsărit Soarele când apari pe scenă””, potrivit PRO TV. 

Astfel, Rebeca Rizea, cu vocea sa extraordinară și cu pasiunea pentru muzică, este un exemplu de inspirație pentru toți cei care își urmăresc visele!

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: