Redactia.ro
Home » Știri » Românii, în culmea fericirii, după calificarea naționalei în optimile EURO 2024. Ce au făcut suporterii imediat după meci

Românii, în culmea fericirii, după calificarea naționalei în optimile EURO 2024. Ce au făcut suporterii imediat după meci

GALERIE FOTO (8) Suporterii români sărbătoresc în București calificarea României în optimile EURO 2024 Sursă foto: Antena 3CNN

Bucureștiul a fost martorul unei adevărate sărbători, după ce echipa națională de fotbal a României s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal EURO 2024. Atmosfera de la kilometrul 0 al Capitalei a fost electrizantă, mii de suporteri ieșind pe străzile din centrul orașului pentru a celebra această performanță remarcabilă.

Zona Piața Universității din București a devenit rapid epicentrul sărbătorii. Mii de fani s-au adunat lângă statui, scandând și cântând „România! România!”. Atmosfera era încărcată de entuziasm, iar fiecare colț al pieței vibra de bucuria suporterilor.

Traficul a fost complet blocat în zona Piața Universității din cauza numărului mare de oameni care au ieșit să sărbătorească

Autobuzele au fost și ele parte din sărbătoare, multe dintre ele fiind decorate cu tricolorul României. O coloană de mașini s-a format pe Bulevardul Regina Elisabeta, adăugând un plus de culoare și veselie evenimentului.

Pe Calea Victoriei, traficul a fost restricționat pentru a permite deplasarea în siguranță a suporterilor din Piața George Enescu către Piața Universității. Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a comentat pe Facebook:

„Astăzi de Ziua Drapelului, românii flutură din nou cu mândrie tricolorul. Pe Calea Victoriei, traficul a fost restricționat pe segmentul cuprins între Calea Griviței și b-dul Regina Elisabeta, pentru deplasarea suporterilor care au vizionat meciul de fotbal în Piața George Enescu. Felicitări echipei naționale de fotbal”, a scris, pe Facebook, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

În timp ce Bucureștiul vibra de bucurie, peste 25.000 de suporteri români prezenți la Frankfurt au sărbătorit și ei calificarea naționalei. Meciul cu Slovacia, încheiat cu scorul de 1-1, a fost decisiv pentru calificarea României de pe primul loc în grupă.

Ziua drapelului și mândria națională

Coincidența ca această sărbătoare să aibă loc de Ziua Drapelului a adăugat un plus de semnificație evenimentului. Suporterii au fluturat cu mândrie tricolorul, demonstrând încă o dată spiritul național și unitatea în jurul echipei de fotbal.

Calificarea României în optimile de finală ale EURO 2024 are un impact major asupra fotbalului românesc. Nu doar că aduce o mare satisfacție fanilor și jucătorilor, dar contribuie și la creșterea interesului și a investițiilor în sportul rege din România.

Miercuri seara, Bucureștiul a fost locul unei sărbători naționale de neuitat. Calificarea echipei naționale de fotbal în optimile de finală ale EURO 2024 a unit românii într-un spirit de bucurie și mândrie. Cu tricolorul fluturând pe străzile din centrul Capitalei și cu suporteri entuziasmați sărbătorind în fiecare colț al pieței, România a demonstrat încă o dată cât de puternică este dragostea pentru fotbal și pentru echipa națională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: