Redactia.ro
Home » Știri » Românii ne-au făcut de râs din nou peste hotare. Au comis-o grav în Thassos! Postarea virală a unui bucureștean

Românii ne-au făcut de râs din nou peste hotare. Au comis-o grav în Thassos! Postarea virală a unui bucureștean

Grecia a devenit de câțiva ani destinația de vacanță preferată de mulți români. Dragostea lor pentru tărâmurile elene este de necontestat, iar pe măsură ce au trecut anii aceștia au început să descopere tot mai mult din Grecia.

Thassos se află în topul preferințelor, având prețuri accesibile și oferind peisaje care îți taie respirația. Cunoscută și drept „insula de smarald”, Thassos este la doar nouă ore de mers cu mașina de București, fiind o distanță accesibilă românilor. Cele mai cunoscute plaje sunt Golden Beach, Skala Potamia și Marble Beach.

Românii terorizează insula Thassos

Din păcate însă, conaționalii reușesc în fiecare an să-și facă simțită prezența pe plajele cu nisip fin din Thassos. O întâmplare recentă care i-a avut ca protagoniști pe români, evident, l-a făcut pe un bucureșteană să facă publică o scenă demnă de circ la care a fost martor atunci când a mers în vacanță la greci.

Bărbatul a povestit spectacolul grotesc la care nu și-ar fi dorit să fie martor pe pagina de Facebook „Hai la drum!“

Grecia, jurnal de vacanță (10) – Limbaj de mahala și fițe de România: ,,No, hai, făă, du-te în p**a mea și adă o bere! Da, ce, bă, ești nef***t?! Fă o la*ă! Nu vezi ca io vreau să fac un tik-tok, că pă stare durează puțin și nu mă vede lumea! Oite ce model finuț mi-am făcut pe buci!”

Și uite așa am făcut, de dimineață, cunoștință cu meltenismul neaoș românesc. Pe plaja din Skala Potamia.

Că Thassos e… pământ românesc știam încă din țară. Ce nu știam însă sau cel puțin speram să nu se întâmple era întâlnirea mea cu anumite metehne românești, precum limbajul de mahala și aroganța”, povestește bărbatul despre incidentul de pe o plajă din Grecia.

Spectacol grotesc și apucături de mahala în mijlocul turiștilor

Bucureșteanul povestește în continuare cum i s-a stricat ziua de plajă în Grecia din cauza grupului de români gălăgioși.

„Așa cum spuneam, ziua începuse frumos, mai ales că, la 100 de metri de hotel, pașii noștri s-au oprit fix în mare. Apă limpede, nisip fin, intrare lină în mare. Plajă, zicem noi, ideală pentru familiile cu copii mici. Frumos, chiar mi-a plăcut, sincer! În ciuda faptului că în prețul șezlongurilor și umbreluțele n-a intrat și curățenia, pe care ne-am facut-o singuri! No problem! La șapte euro, cât e consumația minimă pentru a beneficia de 2 șezlonguri și-o umbreluță, chiar nu am avut pretenții! Căci dacă nu stăteam pe sărăkie, cum ar spune unii, ne-am fi dus la fițe, la baldachine, unde plăteam 70 de euro. Stați liniștiți, și acolo curățenia era oferită cu țârâita!”, spune turistul.

„Prețurile pe plajă, bunicele… 4 euro berea de 0,5 l, 3-4 euro cafeaua, 5 euro cocktailurile, 3-4 euro sucurile. Și când așteptam ca frumusețea peisajului să-mi inunde toți porii, au apărut ei, o gașcă de confrați care au dat ,,ignore” la toți oamenii din jurul lor”, povestește George.

„Cu limbaj precum cel evidențiat la începutul postării. Cu manele ascultate de pe telefon. Cu etalare de mușchi și de frumuseți rubensiene, ca doar, doar i-o remarca cineva. Normal că am urmat exemplul altora și ne-am căutat liniștea tot pe plajă, dar mult mai departe. În jurul lor, lumea a pus… pauză, ceva etichete și multe semne de întrebare… Și era așa frumoasă ziua! Ce păcat!”, arată în postarea sa George.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: