Redactia.ro
Home » Știri » Românii s-au îmbulzit la supermarket de la primele ore ale dimineții. Oamenii au vânat ofertele

Românii s-au îmbulzit la supermarket de la primele ore ale dimineții. Oamenii au vânat ofertele

Românii s-au îmbulzit la supermarket de la primele ore ale dimineții

Românii s-au îmbulzit la supermarket de la primele ore ale dimineții. Oamenii au vânat ofertele din lanțul de magazine Kaufland. Iată cât au plătit pentru produsele de bază!

Românii s-au îmbulzit la supermarket de la primele ore ale dimineții

Încă de la ora 5 dimineața, românii au format cozi în fața ușilor supermarketului Kaufland. Aici, oamenii au venit pentru ofertele ce țin până de Revelion, pentru a se asigura că au din timp toate cele necesare pentru sărbătorile de Crăciun, la un preț decent.

Iată că ofertele promise în campania de marketing a lanțului de magazine i-a bucurat pe românii prezenți, fiind cât se poate de reale. Acestea țin de la data de 23.11.2022 până la data de 29.11.2022.

„Te așteptăm cu noi oferte la carne, mezeluri, pește, lactate, ouă, alimente de bază, delicatese, cafea, băuturi, dulciuri, snackuri, produse nealimentare, hrană pentru animale de companie și multe altele”, după cum se arată pe site-ul Kaufland..

Ce oferte se găsesc la Kaufland

În ceea ce ține de alimentele de bază, românii au achiziționat un litru de ulei cu prețul de 6,99 lei/litru și un kilogram de zahăr cu 3,99 lei/kg

Românii care doresc să cumpere produse de origine animală pentru sărbătorile care vin pot achiziționa cârnați de porc cu 19,99 lei/kg, scăricică afumate cu 2,79 lei/100 gr, ciolan dezosat cu 3,19 lei/100 gr, cotlet de porc cu 21,99 lei/ kg, piept de porc cu 20,99 lei/kg, potrivit catalogului Kaufland.

Kaufland a stopat scumpirile

Conducerea Kaufland se gândește la nevoile oamenilor. Astfel retailer-ul a stopat prețurile la peste 1000 de produse, pentru ca românii să-și permită necesarul de cumpărături.

„Prețurile înghețate au devenit toamna asta conservate! Am stopat creșterile prețurilor la peste 1000 de produse din toate categoriile”, a transmis compania pe pagina personală de Facebook.

 

 

Sursa foto: jurnaldevrancea.ro

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: