Redactia.ro
Home » Știri » Românii vor primi bani în plus la salariu! Este vorba despre cel puţin 500 de lei 

Românii vor primi bani în plus la salariu! Este vorba despre cel puţin 500 de lei 

Milioane de români ar putea primi în plus 500 de lei la salariu. Iată detaliile!

Românii vor primi bani în plus la salariu. Este vorba despre cel puţin 500 de lei

Europarlamentarul Agnes Jongerius susține că statele membre Europene trebuie să implementeze cât mai rapid salariul minim european pentru a face față scumpirilor:

„Avem votul final pe directiva privind salariul minim european.

Am lucrat mult la asta, dar acum avem votul final şi apoi spunem că trebuie să fie clar că fiecare angajat din Europa trebuie să-şi poată plăti facturile, să aibă mâncare pe masă şi să-şi trimită copiii la şcoală, pentru că odată cu creşterea preţului la chirii şi energie, alimente, foarte mulţi oameni îşi fac griji dacă vor putea să plătească facturile la finalul lunii.

Deci avem votul final, dar sper ca statele membre ale UE să implementeze cât mai repede această directivă, pentru că oamenii din Europa chiar au nevoie de susţinere.

Ar trebui să fie toate adaptate la inflaţie”, a spus europarlamentarul Agnes Jongerius, sâmbătă, la emisiunea Be EU, de la Antena 3 CNN.

Iohannis aruncă vina scumpirilor din România pe războiului lui Putin

Președintele Kalus Iohannis a susținut că inflaţia este „doar un factor şi că are încredere că Guvernul României a luat şi va lua în continuare” măsurile care se impun, declarând că problema nu ține strict de țara noastră, ci este o problemă la nivel global, relatează „Pro TV”.

„Daţi-mi voie să răspund într-un cadru mai larg. Inflaţia e un factor şi am toată încrederea că Guvernul va lua măsurile care se impun. Dar haideţi să vedem de ce am ajuns aici, inflaţia, preţurile la energie, asta s-a întâmplat nu pentru că nu şi-a făcut cineva treaba. Vor fi aceste probleme în plan global. Toate acestea au o singură cauză şi ea e războiul lui Putin împotriva Ucrainei. Guvernul României poate să amelioreze impactul acestei crize şi să ajute consumatorul vulnerabil, persoanele cu venituri mici”, a spus președintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: „Vinovat este Putin!”

Președintele a mărturisit că în viziunea lui, inflația fost direct amenințată de declanșarea războiului dintre Rusia și Ucraina. Acesta susține că Președintele Rusiei Vladimir Putin este vinovat pentru ceea ce se petrece în lume:

„Problemea e una globală şi în SUA inflaţia se apropie de 10%, şi în ţări din Europa. Am avut aseară o discuţie cu premierul, mi-a prezentat măsurile pe care le planifică ei. Trebuie să fim foarte realişti, crizele nu se vor termina mâine, iar situaţia se va complica. Se găsesc anumite soluţii, dar nu e cazul să încercăm să aruncăm vina asupra Guvernului, Parlamentului sau clasei politice. Vinovat este Putin, care a declanşat acest război împoriva Ucrainei”.

 

Sursa foto: Sursa foto: Antena 3/pixabay.com

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: