Redactia.ro
Home » Știri » Românii vor putea merge în Bulgaria doar cu actul de identitate sau pașaportul până la finalul sezonului

Românii vor putea merge în Bulgaria doar cu actul de identitate sau pașaportul până la finalul sezonului

Românii vor putea merge în Bulgaria doar cu actul de identitate sau pașaportul până la finalul sezonului

Românii vor putea merge în Bulgaria doar cu actul de identitate sau pașaportul până la finalul sezonului. Guvernul Bulgariei are vești bune pentru românii care vor să meargă în vacanță pe țărmul bulgăresc. Vecinii de peste Dunăre au eliminat orice restricție pentru români.

Românii vor putea merge în Bulgaria doar cu actul de identitate sau pașaportul până la finalul sezonului

Românii vor putea merge în Bulgaria doar cu actul de identitate sau pașaportul până la finalul sezonului. Turiștii românii vor putea călători în Bulgaria folosind actul de identitate sau pașaportul. Datele unei agentii de turism arată că Guvernul Buglariei  a eliminat orice restricție pentru români. “Guvernul Bulgariei a anunţat, pe 16 iulie, o serie de modificări privind accesul străinilor pe teritoriul ţării vecine, în contextul pandemiei covid-19. Vestea bună este că turiştilor români li se va solicita doar actul de identitate sau paşaportul până la finalul sezonului, indiferent de situaţia epidemiologică”, se arată într-un comunicat al turoperatorului Travel.

Ordinul oficial arată că Bulgaria a ajuns la un acord cu mai multe țări pentru libera circulație a cetățenilor și a persoanelor cu statul de reședință permanentă, pe termen lung, la sosirea din cealaltă țară: România. Astfel, România este singura țară pentru care se face o excepție. ″În ultima perioadă, oamenii erau nehotărâţi să-şi rezerve o vacanţă spre sfârşit de august sau septembrie, din cauza posibilităţii introducerii unor restricţii. Iată că avem decizia autorităţilor din Bulgaria în privinţa turiştilor români, de eliminare a oricăror restricţii, care vine la timpul potrivit şi astfel credem că interesul va fi crescut până la finalul sezonului estival. Până pe 7-8 august, gradul de ocupare pe litoralul bulgăresc este extrem de ridicat, iar turiştii români trebuie să ştie că foarte greu mai pot găsi locuri.Tocmai de aceea, recomand rezervările după 10-15 august, când vorbim de tarife mai bune, de oferte speciale cu până la 30% reducere şi de o relaxare mai mare a gradului de ocupare. Recomand mai ales luna septembrie, pentru că vorbim de reduceri atractive, vremea este foarte bună, iar anul trecut vânzările au mers foarte bine până spre 20 septembrie”, a declarat Sebastian Constantinescu, director general Travel Planner.

Creștere importantă a interesului românilor față de litoralul bulgăresc

Potrivit directorului general Travel Planner, românii sunt mult mai interesați în acest an de litoralul bulgăresc. Sebastian Constantinescu a declarat că impunerea noilor reguli în Grecia i-a determinat pe cetățenii români să meargă în vacanță în Bulgaria. Reprezentanții touroperatorului au precizat că, în prezent, se observă un interes crescut față de stațiunea Sunny Beach, unde se află resorturi foarte mari, cu servicii de calitate.“Acest an a marcat o creştere importantă a interesului românilor faţă de litoralul bulgăresc, cu minimum 100% faţă de sezonul estival 2020”, a mai spus Sebastian Constantinescu.

De asemenea, românii au parte de oferte speciale și avantajoase, la lanțuri hoteliere internaționale precum Sol Melia, dedicate în special familiilor cu copii. Totodată, consultanții agenției de turism au remarcat o creștere mare pe segmentul hotelurilor care oferă servicii de calitate superioră în resorturi mai private, cum ar fi cele din Obzor. Până în acest moment, Travel Planner a organizat peste 30.000 de vacanțe pentru mai mult de 120.000 de turiști.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: