Redactia.ro
Home » Monden » Romanița Iovan a dezvăluit cum și-a cunoscut partenerul de viață. Are o relație de 13 ani cu Iulian Gogan

Romanița Iovan a dezvăluit cum și-a cunoscut partenerul de viață. Are o relație de 13 ani cu Iulian Gogan

Romanița Iovan și Iulian Gogan formează un cuplu solid din țara noastră, iar dragostea ce-i unește este deosebit de puternică. Creatoarea de modă a vorbit recent despre începutul relației lor, care a fost unul destul de neobișnuit. Au început să colaboreze pe plan profesional, iar ulterior au ajuns să fie parteneri de viață.

Romanița Iovan și Iulian Gogan s-au cunoscut în urmă cu 14 ani, fiind introduși de o prietenă comună. Creatoarea de modă avea nevoie de un avocat, iar cel care urma să-i devină iubit era persoana cea mai potrivită.

După ce s-au cunoscut au ajuns să se împrietenească, au ieșit la întâlniri, iar dragostea și-a croit drumul spre inimile lor. Chiar și acum, după atât de mulți ani petrecuți împreună, Romanița recunoaște că are un respect deosebit pentru activitatea profesională a partenerului său, cu care continuă să colaboreze în acest plan chiar și acum, când formează un cuplu.

,,Ne-a făcut cunoștință o prietenă comună. Eu aveam nevoie de un avocat, care să mă sprijine în a da în judecată o publicație. Așa ne-am cunoscut, atunci a fost prima noastră întâlnire, când Iulian nu știa cine sunt. Am zis și acum 14 ani, o zic și acum, că Iulian este cel mai bun avocat din România. Noi lucrăm foarte mult pe profesional. Este cel care mă sfătuiește din punct de vedere juridic. Mi-a plăcut echilibrul lui și calmul, eu din fire sunt foarte agitată și impulsivă”, a mărturisit creatoarea de modă într-un interviu.

Iulian Gogan nu știa că Romanița Iovan este celebră

Având în vedere diferența mare de ani dintre cei doi, oamenii au avut inițial tendința să-i critice și să pună sub semnul îndoielii legătura lor. A existat și presupunerea că bărbatul a fost atras de celebritatea Romaniței Iovan, însă Iulian a recunoscut că atunci când a cunoscut-o, nu știa cu ce se ocupă.

Chiar dacă numele său îi era cunoscut datorită activității sale profesionale, acest lucru nu a însemnat că avocatul ar fi reușit să o recunoască pe stradă. În momentul în care s-au cunoscut oficial, a avut șansa să o cunoască așa cum este ea, iar sentimentele au evoluat într-un mod cât se poate de frumos. Au pășit reticenți unul alături de celălalt, fără să aibă așteptări sau planuri de viitor.

,,Chiar nu o cunoșteam, dacă mă întâlneam cu ea pe stradă, la momentul respectiv. După nume știam, însă nu reușisem să îi rețin figura, încât să o recunosc pe stradă. Noi am început o relație, fără să ne propunem asta. Nu am avut așteptări niciunul de la celălalt, nici măcar nu am crezut într-o relație îndelungată, pur și simplu, lucrurile au venit de la sine”, a completat Iulian Gogan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: