Redactia.ro
Home » Monden » Romanița Iovan a găsit elixirul tinereții! Regulile pe care le respectă cu sfințenie: «Întotdeauna am zis că….»

Romanița Iovan a găsit elixirul tinereții! Regulile pe care le respectă cu sfințenie: «Întotdeauna am zis că….»

GALERIE FOTO (3) romanita iovan

Romanița Iovan are 58 de ani, dar trecerea timpului nu a lăsat amprente sesizabile asupra chipului său. Este la fel de frumoasă și are același optimism debordant, deși soarta nu a fost miloasă cu ea și a supus-o unor grele încercări. Creatoarea de modă a dezvăluit care este secretul său pentru un tonus excelent.

Secretul Romaniței Iovan pentru un trup tras ca prin inel

Romanița Iovan are 58 de ani și reușește să întorcă toate privirile de fiecare dată când intră într-o încăpere. Are un farmec incontestabil și reguli stricte pe care le urmează pentru a ține la distanță semnele îmbătrânirii. Spre deosebire de alte vedete autohtone, Romanița nu este adepta intervențiilor chirurgicale. Nici dietele draconice nu sunt pe placul ei. Nu consumă alcool, nici dulciuri în exces, iar exercițiile fizice sunt la ordinea zilei. Sună simplu, dar este nevoie de multă disciplină pentru a nu cădea pradă tentațiilor.

Fosta soție a lui Adrian Iovan subliniază că sănătatea psihică este șa fel de importantă ca cea fizică, așadar menționează că o atitudine pozitivă și un zâmbet arborat pe chip fac minuni. Încearcă să țină departe de energiile negative și nu dă curs stărilor conflictuale.

„Eu practic sportul, nu costă bani. Întotdeauna am zis că cine spune că nu are timp pentru mișcare, nu vrea să facă mișcare. Nu există să nu ai timp, tu și persoana ta trebuie să fii în centrul atenției întotdeauna.

Pentru tine sportul înseamnă sănătate și să mănânci sănătos, să faci orice te bucură, orice îți place. De altfel, fericirea e importantă pentru fiecare dintre noi. Dacă ești dezamăgit de ceea ce se întâmplă în jurul tău ieși din acel bol de lucruri negative și te duci în altă  direcție și tot timpul trebuie să îți cauți fericirea, tot timpul trebuie să o și găsești”,declară Romanița Iovan, conform Click!

Cum se înțelege Romanița Iovan cu fiul adolescent

Romanița Iovan este o mamă foarte implicată și încearcă să îmbine un stil de parenting relaxat cu limitele clar trasate. În cadrul unei emisiuni de la PRO TV, Romanița a povestit cum reușește să se înțeleagă cu fiul adolescent. Cea mai importantă este comunicarea deschisă, conform creatoarei de modă.

romanita iovan
Romanița Iovan se înțelege de minune cu fiul adolescent

„În primul rând trebuie să existe comunicare zi de zi. Copilul să îți devină prieten, iar mama să îi devină prietenă. Albert primește de la mine o informație și el gândește, trece prin fluxul rațiunii, și până la urmă trage concluzia că am dreptate. Sau poate să fie invers”,povestea Romanița.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: