Redactia.ro
Home » Monden » Romanița Iovan i-a sărit în ajutor lui Irinel columbeanu. Ce gest a făcut creatoarea de modă pentru fostul iubit

Romanița Iovan i-a sărit în ajutor lui Irinel columbeanu. Ce gest a făcut creatoarea de modă pentru fostul iubit

irinel columbeanu si romanita iovan

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, se află momentan într-o situație delicată. Fără un cont de economii, o familie care să-i fie aproape și cu probleme de sănătate, fostul om de afaceri a ajuns în azilul în care tatăl său și-a trăit ultimii ani din viață. Deși starea lui este una fragilă, având și un început de Alzheimer, fostul afacerist susține că traiul la azil este unul bun și subliniază că el continuă să fie căutat de niște domnișoare.

Irinel Columbeanu continuă să fie curtat de domnișoare, chiar dacă se află în spatele gratiilor

În vremurile lui de glorie, Irinel Columbeanu nu ține cont de bani și arunca cu sume fabuloase în stânga și în dreapta, permițându-și să-și îndeplinească orice capriciu îi trecea prin cap. Anii s-au scurs, iar averea lui a ajuns o ruină, la fel precum celebra vilă de la Izvorani.

Cazat la azil, unde nu își permite să plătească taxele din cauza pensiei mici pe care o încasează, Irinel Columbeanu a primit vizita unei foste iubite și se pare că și Romanița Iovan i-ar fi trimis mai multe mesaje. Romanița este o altă iubire a lui Irinel, din perioada tinereții, povestea lor de dragoste ajungând la final în anul 1996.

Contactat de către Cristian Brancu, Irinel Columbeanu a povestit că a schimbat mai multe mesaje cu Romanița Iovan, însă nu a dorit să dezvăluie care a fost conținutul acestora. În plus, fostul afacerist a declarat că este contactat de mai multe domnișoare, din România și din străinătate, care doresc să converseze cu el.

„Au mai apărut, dar mie îmi place să fiu discret. Și nu numai din România, chiar și din America. Sunt niște domnișoare care vor să vină să mă vadă acolo, le-am spus: cu mare plăcere, oricine mă poate vizita! Nu sunt permise vizitele seara, după ora 19”, a declarat Irinel Columbeanu.

Ce a declarat Romanița Iovan despre Irinel Columbeanu în emisiunea Denisei Rifai

De altfel, cu luni în urmă, Romanița Iovan a fost invitată în emisiunea Denisei Rifai și dezvăluia că relația dintre ea și Irinel Columbeanu a rămas una foarte bună și că încă îl consideră un prieten apropiat sufletului.

„Prietenia noastră are peste 33 de ani și mai mult decât atât, o prietenie e mult mai importantă decât o relație de iubire. Relația de iubire poate să dispară după câțiva ani. Poate să dureze toată viața, dar dacă cele două nu sunt împreună, nu au cum să funcționeze până la sfârșit. Prietenia mea cu Columbeanu este și acum, există și apropo de ajutor, oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze. Lucrurile acestea cred că mai bine rămân personale decât să le pui pe tapet. Nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă. Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun”, a mărturisit acum luni bune Romanița Iovan, la Kanal D. În cadrul emisiunii, Romanița Iovan a fost întrebată dacă l-a ajutat pe Irinel, iar ea a răspuns afirmativ, fără a oferi, însă detalii suplimentare despre natura ajutorului acordat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: