Redactia.ro
Home » Știri » Românul face haz de necaz şi în faţa TRAGEDIEI: iată cele mai tari Meme-uri după prăbuşirea podului de la Luțca, judeţul Neamţ! (FOTO)

Românul face haz de necaz şi în faţa TRAGEDIEI: iată cele mai tari Meme-uri după prăbuşirea podului de la Luțca, judeţul Neamţ! (FOTO)

GALERIE FOTO (6)

Podul de la Luţca, din judeţul Neamţ, de peste Siret, s-a prăbuşit în timp ce circulau pe el o dubă și un camion, unul dintre șoferi fiind rănit. În urma accidentului și a neregulilor constatate, DNA a deschis un dosar penal care vizează modul în care podul a fost reabilitat, modernizat și consolidat.

În urma incidentului, inginerii în construcţii au descoperit că în pilonii podului se aflau bucăți de polistiren expandat.

După banii aruncaţi pe apa Siretului, românul face haz de necaz

După ce impactul emoţional al veştii s-a mai domolit, românul a început să facă haz de necaz. Pare a fi cel mai bun tratament în faţa unor astfel de dezastre provocate de eroarea umană.

Podul prabusit Siret

Noi am adunat cele mai inspirate Meme-uri din mediul online şi sperăm că, folosindu-ne de ele, putem „zugrăvi” imaginea unui tragedii evitate la „mustaţă”, din simplul motiv că, în clipa prăbuşirii podului, traficul nu erat atât de intens.

De la şobolanii care încearcă să fugă pe unde apucă, până la Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ, care se jură că n-are nicio vină, imaginaţia românilor demonstrează o vastă bogăţie.

Sursa foto: Facebook/Junimea

Reabilitarea podului a costat 8 milioane de lei

8 milioane de lei, bani publici, s-au cheltuit pentru reabilitarea acestui pod care după doar jumătate de an s-a prăbușit în timp ce era traversat de mașini. Podul peste Siret se află sub administarea Consiliului Județean Neamț, condus de social-democratul Ionel Arsene. A fost modernizat și dat în folosință în noiembrie anul trecut, fără ca lucrările să fie finalizate.

„A început să bubuie, de 4 ori a bubuit. Foarte tare s-a auzit zgomotul. Extraordinar de puternic. Am zis că poate-i un avion, vreo bombă ceva”, a povestit un localnic.

Patronul firmei care a făcut lucrările de reabilitare susține că a respectat proiectul în totalitate. Fiul constructorului, fostul deputat PSD Alexandru Rotaru, inginer de profesie, susține că a fost întărită structura podului.

La rândul său, președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a precizat într-o postare pe Facebook că recepția nu a fost finalizată de către instituția pe care o conduce, iar podul se află încă în administrarea constructorului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: