Redactia.ro
Home » Monden » Romică Țociu, „atac” prietenesc la adresa lui Cătălin Măruță. Ce i-a spus în direct

Romică Țociu, „atac” prietenesc la adresa lui Cătălin Măruță. Ce i-a spus în direct

GALERIE FOTO (2)

Cătălin Măruță și-a dorit să-i facă lui Romică Țociu o urare frumoasă cu ocazia Anului Nou, dar iată că nu a primit răspunsul așteptat. Prezentatorul a vrut să-l surprindă plăcut pe prietenul său, așa că l-a sunat pe video chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă. În mod surprinzător, comediantul „l-a atacat” puțin pe soțul Andrei.

Cătălin Măruță a devenit în ultimele lui o figură destul de controversată a televiziunii din România, după ce a intrat în conflict cu diferite vedete din țara noastră. Dorința lui de a oferi cât mai multe informații spectatorilor l-au determinat uneori să greșească, iar invitații săi nu au ezitat să-și exprime nemulțumirea în mediul public.

Reușește însă să aibă o relație foarte apropiată cu alte personalități celebre din țara noastră, pe care le surprinde cu anumite ocazii în cel mai plăcut mod. Printre aceștia se numără și Romică Țociu, care a primit un apel video chiar de Anul Nou de la prietenul său. Cătălin a vrut să-i ureze un „La mulți ani!” și să-i transmită gândurile lui bune, dar a primit în schimb un „atac” neașteptat.

Cum este mereu pus pe glume și-l cunoaște de mulți ani pe Măruță, Romică și-a permis să facă o glumă prin care să-l tachineze pe prietenul său. Astfel, i-a explicat lui Cătălin motivul pentru care nu va avea niciodată spectacole de moderat sau de prezentat în zona Iașiului.

„– N-ai prins acolo la Iaşi, acolo e Dan Negru şef. Nu prezinţi tu la Iaşi, n-ai cum.

– Am înțeles.”, a fost dialogul dintre cei doi.

Cătălin Măruță a reușit să treacă cu zâmbetul pe buze peste această remarcă, deoarece nu i-a oferit un răspuns pe măsură. Cu zâmbetul pe buze, și-a continuat emisiunea, după cum i-a obișnuit deja pe spectatorii săi.

Motivul pentru care Romică Țociu și Cornel Palate s-au certat

Romică Țociu este o figură foarte îndrăgită de români, mai ales atunci când urcă pe scenă alături de Cornel Palade, partenerul său de-o scenă de viață. Cei doi comedianți au devenit celebri împreună și formează o echipă perfectă, dar în ultimul timp au existat zvonuri conform cărora colaborarea lor a ajung la final.

Acest subiect a fost adresat ulterior de cei doi actori, care în stilul lor specific au explicat că nu s-au certat, cu toate că neînțelegerile există în orice relație, fie ea și de prietenie.

„De certat… Există peste tot, în toate cuplurile, există certuri. Nu ne-am certat niciodată pe bani, pentru că lucrurile sunt foarte simple la noi. De fiecare dată, el numără banii de trei ori, pentru că e sigur că i-am tras din ei. Ne-am ciondănit pe lucruri minore. (…) Noi nu ne-am certat niciodată, pentru că noi am realizat că cel mai important lucru în cariera noastră este să fim în confort și a contat mai mult publicul pentru noi”, a declarat Romică Țociu, în cadrul emisiunii „Teo Show”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: