Redactia.ro
Home » TV » Romică Țociu își face bagajele pentru America Express. Nu va participa alături de Cornel Palade, așa cum se așteptau toți

Romică Țociu își face bagajele pentru America Express. Nu va participa alături de Cornel Palade, așa cum se așteptau toți

romica tociu si cornel palade

America Express, emisiune produsă și difuzată de către Antena 1 s-a bucurat de un succes fantastic în rândul publicului, așadar producătorii se gândesc deja la o ediție următoare. Mai mult decât atât, au început să fie vehiculate numele celor care vor participa la următoarea provocare marca America Express. Se pare că Romică Țociu se va numără printre concurenți. Și nu va face echipă alături de prietenul său, Cornel, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea.

Romică Țociu se va număra între participanții la America Express

Potrivit informațiilor de la CANCAN.RO, Romică Țociu, actorul cunoscut și prieten apropiat al Adrianei Trandafir, va participa în America Express 2024 alături de fiica sa, Daria. Această emisiune de aventură va fi difuzată de Antena 1, iar telespectatorii vor avea ocazia să îi urmărească pe cei doi în noul sezon.

Daria nu este străină de lumina reflectoarelor, deoarece a mai apărut anterior în alte emisiuni TV. Cu toate acestea, participarea sa la America Express este cu totul diferită. Aceasta se datorează duratei filmărilor, care se întind pe o perioadă mai lungă, și faptului că participanții sunt supravegheați și filmați aproape în permanență. Comparativ cu celelalte emisiuni în care a participat fiica lui Romică Țociu, America Express oferă o experiență cu totul aparte pe care tânăra cu siguranță o va trăi cu intensitate.

De asemenea, trebuie menționat faptul că în joc se află și o sumă semnificativă de bani. În sezonul precedent, premiul mare a fost în valoare de 30.000 de euro. Acest premiu a fost câștigat de Nelu Cortea și Cătălin Bordea, care le-au învins în finală pe Andre, adică pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Unde va fi filmat următorul sezon al emisiunii

„Următorul sezon va fi tot America Express. Sudul Columbiei, partea spre Bolivia, nu e mai safe, din contră. Ecuador și Argentina. S-ar putea să se mai schimbe, dar cam astea ar fi. Nu se va filma niciodată în Africa, pentru că ne-ar fi imposibil să acoperim orele de filmare. Sunt multe locuri în care nu există şosele, se pune problema cum ajungi dintr-o parte în alta. ar fi prea complicat”, a dezvăluit producătorul Mona Segall, invitat la podcastul moderat de către Mihai Morar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: