Redactia.ro
Home » Știri » Romică Țociu și Cornel Palade au vorbit despre neînțelegerile dintre ei și presupusa lor despărțire. „Nu ne-am certat niciodată pe bani..”

Romică Țociu și Cornel Palade au vorbit despre neînțelegerile dintre ei și presupusa lor despărțire. „Nu ne-am certat niciodată pe bani..”

Romică Țociu și Cornel Palade sunt doi dintre cei mai apreciați comedianți din țara noastră, care negreșit au adus zâmbetul pe buze publicului lor. Au devenit cunoscuți împreună, iar astfel oamenilor le-a devenit aproape imposibil să și-i imagineze separați. În toți anii lor de carieră artistică, au împărțit scena și au adus la viață personaje incredibile, dar acest lucru s-a schimbat recent. S-a zvonit că între cei doi au apărut dispute și că prietenia lor a ajuns la final, așa că actorii au decis să adreseze acest subiect.

De mai bine de 20 de ani, Romică Țociu și Cornel Palade aduc bucurie în sufletele românilor de pretutindeni. Se numără printre cei mai iubiți actori din țara noastră, iar pe lângă activitatea de pe scenă au legat și o frumoasă prietenie. Au participat împreună la cele mai importante spectacole din viața lor, au împărțit scena și au primit ropote de aplauze călduroase, dar acest lucru nu i-a ferit mereu de neînțelegeri.

Cei doi actori pot fi considerați un cuplu artistic de succes, o echipă care mereu a funcționat perfect în fața publicului. Indiferent că au apărut pe scenă sau pe micile ecrane, reprezentațiile lor au stârnit râsete și au provocat bună dispoziție oamenilor. Totuși, situația dintre ei se pare că s-a schimbat în ultimii ani, iar ocaziile în care au fost văzuți împreună au fost tot mai mare.

Romică Țociu și Cornel Palade au vorbit despre neînțelegerile dintre ei

Teama că Romică și Cornel s-au certat a fost inevitabilă în acest context, iar cei ce i-au îndrăgit au început să-și facă griji. După ce s-a vorbit pentru mult timp despre o posibilă destrămare a perechii lor, domnul Țociu a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, între el și colegul său de scenă.

Din câte a relatat actorul, certurile sunt inevitabile atunci când lucrezi cu oameni, tocmai de aceea și el și Cornel Palade nu au fost ocoliți de neînțelegeri. Totuși, nu a existat niciodată un motiv real pentru care să-și înceteze colaborarea, așa că acest lucru poate fi exclus din discuție.

Nu s-au certat niciodată din cauza banilor

Romică Țociu a mărturisit că au avut uneori dispute de la bani, deoarece  Cornel îl suspecta că ar lua mai mult decât el. Depășeau momentul de fiecare dată cu umorul specific, așa că nu a existat nicio tensiune între ei din acest punct de vedere.

„De certat… Există peste tot, în toate cuplurile, există certuri. Nu ne-am certat niciodată pe bani, pentru că lucrurile sunt foarte simple la noi. De fiecare dată, el numără banii de trei ori, pentru că e sigur că i-am tras din ei. Ne-am ciondănit pe lucruri minore. (…) Noi nu ne-am certat niciodată, pentru că noi am realizat că cel mai important lucru în cariera noastră este să fim în confort și a contat mai mult publicul pentru noi”, a declarat Romică Țociu, în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Povestea legată de bani a fost confirmată și de Cornel Palade, care a dezvăluit că colegul său nu făcea mereu corect împărțeala aceasta. Actorul a mai dezvăluit și că au existat neînțelegeri între ei cauzate de soția lui Țociu, deoarece de multe ori aceasta prefera să danseze cu partenerul de scenă al soțului său.

 „El numără banii și greșește întotdeauna, la mine pune mai puțin. Așa e regula. L-am întrebat de ce nu greșește mai mult. Dacă ar fi mai mult, îi număr și nu zic nimic. (…) Putem să spunem că ne-am certat de la o femeie. Ne-am certat de la nevastă-ta, pentru că am invitat-o la dans și mi-ai reproșat că prea o invit la dans mereu”, a mai declarat Cornel Palade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: