Redactia.ro
Home » Monden » Romina Gingașu mărturisește cum este să fie cea mai bogată româncă din lume. Soția lui Piero Ferrari duce viață de lux, dar nu a uitat de unde a plecat

Romina Gingașu mărturisește cum este să fie cea mai bogată româncă din lume. Soția lui Piero Ferrari duce viață de lux, dar nu a uitat de unde a plecat

GALERIE FOTO (5)

Romina Gingașu, o femeie de 32 de ani originară din Călărași, România, este acum una dintre cele mai bogate femei din țară, grație căsătoriei cu Piero Ferrari, în vârstă de 77 de ani, magnatul din spatele celebrei companii Ferrari. Cu o avere impresionantă estimată la aproximativ 6,5 miliarde de dolari, Piero Ferrari este una dintre cele mai influente figuri din lumea afacerilor, iar viața sa personală a fost adusă în centrul atenției odată cu căsătoria cu Romina Gingașu.

Conform clasamentului Forbes, Piero Ferrari se situează la vârful listei celor mai bogate persoane, iar partenera sa de viață, Romina Gingașu, devine astfel cea mai bogată femeie din România, depășindu-l chiar și pe celebrul om de afaceri Ion Țiriac, cu o avere estimată de două miliarde de dolari.

Romina Gingașu a vorbit despre statutul de cea mai bogată româncă

Într-un interviu recent, Romina Gingașu a vorbit deschis despre proiectele sale din România și despre modul în care gestionează statutul său de una dintre cele mai bogate femei din țară. Fără să se sfiască, ea a împărtășit detalii din viața sa, inclusiv momente dificile din trecutul său, când trăia cu doar 50 de euro lunar.

”Nu sunt eu cea mai bogată. Mai sunt și altele. Suntem căsătoriți, dar nu s-a împărțit nimic. Dar nu asta contează. Nu e despre bani în viață.

Nu e despre bani. Eu am avut si 50 de euro la Monte Carlo și trebuia să țin de ei până la următorul salariu. Și eram foarte bine. Eram la Monte Carlo, vindeam avioane private, eram foarte bine. Viața nu e numai despre bani.

Contează ce construiești în viață. Mă uite în spate și nu-mi vine să cred cum eram în 2023 și unde sunt azi, a spus Gingașu, pentru Pro TV.

Cum l-a cunoscut pe Piero Ferrari

Romina Gingașu a crescut în Călărași și, în ciuda condițiilor financiare dificile din tinerețe, a reușit să-și urmeze pasiunea pentru inginerie. Absolventă a Ingineriei Motoarelor de Avion la Academia Tehnică Militară din București, ea a fost singura fată din grupă, o dovadă a determinării sale în a urma un domeniu considerat tradițional masculin. Această experiență a pregătit-o pentru o carieră ulterioară în domeniul aviației.

În timpul studiilor sale, Romina a aflat de oportunitatea de a lucra pentru Evo Jet Services, o companie americană specializată în logistica zborurilor armatei americane. Această experiență i-a deschis uși în lumea aviației internaționale, iar timp de patru ani, ea a ocupat funcția de Handling Supervisor, având grijă de avioanele și echipajele aferente care aterizau pe teritoriul României. Este un exemplu de reușită într-un domeniu exigent, în care a dovedit că femeile pot excelă la fel de bine ca și bărbații.

După ani de trudă și dedicare în cariera sa profesională, Romina Gingașu și-a găsit dragostea în Piero Ferrari. Căsătoria lor în 2021 a fost un eveniment care a atras atenția publicului, aducându-le în prim-plan viața lor de cuplu și provocările pe care le întâmpină în ciuda diferenței de vârstă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: