Redactia.ro
Home » Monden » Romulus Sârbu, tatăl Oanei Sârbu, s-a stins din viață. Mesajul plin de durere al artistei

Romulus Sârbu, tatăl Oanei Sârbu, s-a stins din viață. Mesajul plin de durere al artistei

GALERIE FOTO (3)

În prag de sărbători, Oana Sârbu a pierdut cea mai dragă persoană. Tatăl artistei, Romului Sârbu, s-a stins din viață, iar fiica sa și-a găsit puterea să adreseze câteva cuvinte în cinstea lui.

Romulus Sârbu, născut la data de 3 martie 1935, a fost un îndrăgit actor de pantomimă, care și-a început cariera în urmă cu mai bine de 50 de ani. Copiii săi, minunata Oana Sârbu și Mihai-Mădălin, i-au călcat pe urme și s-au afirmat în industria cinematografiei din țara noastră.

Anul acesta, după o lungă perioadă de restricții, în care actorii au fost despărțiți de scenă și public, actorul a revenit în ropote de aplauze alături de Oana Sârbu la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Spectacolul pe care cei doi l-au adus la viață s-a numit „Galele Savoy” și a fost foarte apreciat de cei care au avut șansa să-l vadă.

Romulus Sârbu, tatăl Oanei Sârbu s-a stins din viață. Mesajul plin de durere al artistei

Pentru familia maestrului în vârstă de 86 de ani, ultimii doi ani au fost marcați de evenimente deosebit de dificile. Mama Oanei s-a confruntat cu probleme de sănătate grave, iar inima sa a încetat să bată în luna august a anului 2020.

Familia a suferit enorm în urma acestei pierderi, mai ales că relația dintre ei a fost mereu una specială. Oana Sârbu și-a deschis sufletul în fața publicului său și a făcut câteva mărturisiri despre cea care i-a dat viață. Plină de emoție, a vorbit despre ultima lună din viața mamei sale, dar și despre faptul că legătura deosebită dintre ea și copiii săi continuă chiar și după moarte.

„O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea’, a povestit Oana, extrem de emoționată, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, se pare că familia lor a trecut din nou printr-un moment teribil. Romului Sârbu s-a stins din viață, anunțul trist fiind făcut chiar de fiica sa în urmă cu puțin timp.

„Te iubesc,

poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții și trăiri! Toată lumea te iubește.

Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel care ți-ar fi plăcut tare…”, a scris pe pagina sa de Facebook îndrăgita artistă, alături de câteva poze cu tatăl său.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: