Redactia.ro
Home » Monden » Rona Hartner, dezvăluiri la un an de la divorț: „M-am căsătorit cu întunericul”

Rona Hartner, dezvăluiri la un an de la divorț: „M-am căsătorit cu întunericul”

Rona Harter, dezvăluiri la un an de la divorț

Rona Hartner, dezvăluiri la un an de la divorț. Artista părea că și-a găsit fericirea și liniștea în brațele lui Herve Camilleri. Cu toate astea, cei doi au divorțat la scurt timp după nuntă. La un an de la despărțire, vedeta a făcut dezvăluiri inedite despre motivul separării de fostul soț.

Rona Hartner, dezvăluiri la un an de la divorț: „M-am căsătorit cu întunericul”

Rona Hartner a avut o relație timp de trei ani cu Herve Camilleri. Cei doi și-au unit destinele în Franța, dar au divorțat la doar un an și jumătate după ce au făcut marele pas. Artista a vorbit recent despre ce a însemnat pentru ea toată perioadă. Cântăreața și-a luat prin surprindere fanii atunci când a anunțat că divorțează. Până atunci, Rona Hartner părea să fie foarte fericită lângă soțul ei, dar în realitate, lucrurile stăteau altfel. Problemele între ei au intervenit abia după ce s-au căsătorit, potrivit artistei. Rona a declartat că a realizat că vrea să se despartă de soțul ei după doar două luni de mariaj, dar a ales să mai rămână un an alături de el, cu speranța că-și poate salva căsnicia.

Vedeta a mai spous că în prezent nu se consideră o femeie singură, ci una liberă, deoarece in perioada în care a fost într-o relație cu Herve se simțea stresată. De asemenea, cântăreața le-a oferit fetelor să fie atente la modul în care partenerul lor se comportă cu ceilalți. „Uneori, persoana care vrea să te câștige stă foarte mult cu tine. Te face foarte fericit pe tine și vrea să distrugă tot ce e în jurul tău, să te izoleze.De aceea, vezi dacă persoana cu adevărat te iubește privind cât de mult îți iubește anturajul din jurul tău și lumea din jurul tău”, a spus Rona Hartner în emisiunea Vorbește lumea.

Totodată, Rona Hartner a mărturisit că fostul soț a încercat să o țină departe de toți cei pe care îi iubea, chiar și de fiica ei. Mai mult, vedeta a ales să-și lase cariera pe locul doi pentru a-i acorda mai multă atentie lui Herve. „M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. Proiectul lui, el, tot ceea ce era, devenise prioritar. Eu am trecut pe planul doi și chiar mult mai departe”, a dezvăluit Rona Hartner, la un de an de la divorț.

Rona Hartner a trecut prin momente dificile în timpul căsniciei cu Herve

Rona a mai povestit în cadrul aceleiași emisiuni că a numărat certurile pe care ea și fostul soț le-au avut pe parcursul unui an și susține că au fost nu mai puțin de 55. În aproape săptămână, Herve căuta un motiv de ceartă. „Persoana respectivă, cu care am fost căsătorită, avea un spirit zizanie în care se certa din absolut nimic. Începeau toate certurile vineri, când trebuia să am weekendul pentru fata mea. De vineri până duminica era coșmar. Pe mine religia m-a ajutat să văd. Eu sunt o persoană luminată și am avut impresia că m-am căsătorit cu întunericul”, a adăugat vedeta.

În luna februarie, vedeta declara că Herve i-a făcut o declarați de dragoste și i-a spus cî va rămâne singur pentru totdeauna, dacă ea nu mai dorește să se mai impace cu el. „Ieri chiar mi-a spus, nu știu dacă știe că este Valentines Day, că nu sărbătoream asta niciodată. El chiar mi-a spus că a decis să rămână singur pentru totdeauna pentru că dacă nu a reușit să fie cu mine, nu mai vrea să fie cu altcineva. Eu în sufletul meu l-am iertat și m-aș împăca cu el și mâine, însă este complicat. Trebuie să termine cu legăturile alea din trecut, asta clar. Nu-mi doream să fiu singură la 49 de ani, dar accept ideea că poate nu a fost doar voința mea ca această relație să se termine. O să încerc să accept. Sunt mult mai fericită singură”, a declarat Rona Hartner în urmă cu câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: