Redactia.ro
Home » TV » Rona Harter va îmbrăca rochia de mireasă!

Rona Harter va îmbrăca rochia de mireasă!

Rona Harter va îmbrăca rochia de mireasă!

Rona Hartner, în vârstă de 46 de ani, a fost nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală complexă, după ce medicii i-au găsit o tumoră suspectă pe colon.

Din fericire pentru actriță , atitudinea pozitivă, credința, speranța și sprijinul logodnicului ei, Dj. Herve au ajutat-o să treacă cu bine peste această încercare.

Rona a fost externată în urmă cu câteva zile, și deja se simte mult mai bine. De ziua ei de naștere, actrița a sărbătorit alături de prieteni, într-un local din Capitală.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Rona a vorbit despre logodnicul ei și despre momentul când aceasta va îmbrăca rochia de mireasă.

Cel care îi va fi soț este DJ HMJ, acesta a reușit să o facă fericită pe vedetă după zece ani de singurătate. Actrița a mărturist că a știut că bărbatul de lângă ea este cel cu care dorește să își petreacă întreaga viață. Dj. Herve are 44 de ani și este foarte îndrăgostit de Rona.

„Avem nunta pe 19 mai anul acesta, cununia civilă. Vara această, pe Coasta de Azur, cununia religioasă pe plajă. El m-a cerut de soție pe plajă, de fapt eu pe el. M-a furat într-o seară și m-a dus pe plajă.

L-am văzut că pleacă pe dâmburi și când m-a dus acolo, nu era nici un om pe plajă, mi-a zis Dumnezeu în sufletul meu să îi zic că îl iau de bărbat. El s-a întors cu pizza și bere. Ne-au atacat niște țântari și ne-am acoperit cu o pătură și mi-a zis un singur lucru. Dacă mă vrei, dacă nu mă vrei, nu contează, ești singura femeie pe care am mai iubit-o în viața mea. Și dacă nu ești cu mine tot tu rămâi. Tot tu ești femeia aia. I-am zis că îl iau de bărbat și l-am pupat eu. El a plâns”, a declarat actrița.

Rona Harter va îmbrăca rochia de mireasă! „Logodnă castă”

Deși formează un cuplu mai bine de un an, Rona și Herve au decis să nu își consume povestea de iubire și fizic, punând mare accent pe păstrarea unei logodne caste.

Artista consideră că, prin păstrarea unui jurământ de castitate, ei vor avea ocazia să trăiască forme mai profunde ale legăturii lor.

De asemenea, Rona nu a exclus faptul să aibă un copil cu viitorul ei soț.

Andra și Cătălin Măruță, nașii celor doi îndrăgostiți

Rona și logodnicuul ei, au declarat că își doresc foarte mult ca Andra și Cătălin Măruță să le fie nași la nuntă.

„L-aș vrea pe Măruță naș pentru că el și Andra sunt în showbiz, dar au rămas puri. E un fel de relație foarte mișto. Au o misiune a familiei lor mai departe de showbiz. Crede-mă că dacă aș vrea o colaborare muzicală în România, ar fi numai cu Andra. Colaborarea mea de suflet ar fi cu ea”, a mărturisit Rona.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: