Redactia.ro
Home » Monden » Rona Hartner a luat decizia! Motivul incredibil pentru care și-a retras pe loc fiica de la școală: ”Va veni cu mine”

Rona Hartner a luat decizia! Motivul incredibil pentru care și-a retras pe loc fiica de la școală: ”Va veni cu mine”

GALERIE FOTO (2) Motivul pentru care Rona Hartner și-a retras fiica de la școală

Rona Hartner este, de obicei, o femeie extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală, tocmai de aceea nu se cunosc prea multe detalii despre fiica sa. Totuși, vedeta nu s-a mai putut abține și a mărturisit ce se întâmplă în prezent cu Rita, dar și ce activități are.

După o perioadă în care și-a dus fiica la cele mai bune școli pentru a primi cea mai bună educație, Rona Hartner a luat o decizie neașteptată și a retras-o pe cea mică de la școală. Nimeni nu se aștepta la asta, însă atentatele din ultima perioadă din școli ar putea reprezenta un motiv destul de bun.

Rona Hartner și-a retras fiica de la școală

Deși lucrurile păreau destul de stabile în viața Ronei Hartner, se pare că vedeta a luat o decizie care i-a influențat într-un fel sau altul viața fiicei sale. Vedeta a retras-o de la școală pentru un an, momentan. Motivul este unul simplu, Rita își va putea dezvolta în această perioadă toate pasiunile și va avea timp să descopere ce își dorește cu adevărat, susține Rona.

„Pare un pic contradictoriu pentru că atât timp am ținut fata în școli private, îmi dau seama că îi trebuia un an sabatic, școala nu mai este ce era înainte, să stai câte patru ore la școală și apoi să ai timp de pasiunile și dorințele tale, ea vrea anul acesta să facă cursuri de hair-stylist. Ea are o pasiune foarte mare. Ea a făcut mai multe experimente în Franța. Am adus-o aici să învețe să facă cursuri de hair-stylist cu culori bio. Sunt niște secrete pe care trebuie să le învețe”, a declarat Rona Hartner, pentru un post TV.

Rita Hartner, fiica Ronei, a fost retrasă de la școală
Rita Hartner, fiica Ronei, a fost retrasă de la școală

Ce va face Rita în următoarele luni

Așa cum era de așteptat, Rita își va însoți mama oriunde aceasta va avea spectacole, deoarece timpul petrecut împreună este foarte important. În același timp, fiica Ronei va avea de învățat pentru examenul de bacalaureat pe care îl va susține de acasă în momentul în care va veni momentul.

„Ea va veni cu mine peste tot. Am decis să își facă școală acasă, să își dea și bacalaureatul acasă. Ea vrea să își fac și o trupă de bas, joacă și în scurtmetraje, pentru filme ea trebuie să fie disponibilă”, a mai menționat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: