Redactia.ro
Home » Monden » Rona Hartner a mărturisit ce emisiune televizată i-ar fi declanșat boala. A participat în anul 2017: „Am slăbit vreo 20 de kilograme”

Rona Hartner a mărturisit ce emisiune televizată i-ar fi declanșat boala. A participat în anul 2017: „Am slăbit vreo 20 de kilograme”

Rona Hartner a mărturisit în ce perioadă a început să se simtă rău.

Pe 23 noiembrie 2023, România a pierdut o artistă iubită, Rona Hartner, care a încetat din viață la vârsta de 50 de ani în urma unei lupte cu cancerul în stadiu IV, cu metastaze la creier. Drama vieții sale a fost marcată de mai multe episodii dificile, inclusiv diagnosticul de cancer la colon și ficat în 2019, după care reușise să se vindece temporar.

Printre cele mai nefericite experiențe a fost perioada petrecută în timpul emisiunii „Ferma Vedetelor” de la Pro TV, unde artista a fost pusă în fața unor provocări intense la o fermă din apropierea Bucureștiului. Într-un interviu special acordat emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai – În memoriam Rona Hartner”, artista a dezvăluit cum a fost afectată de stresul din cadrul emisiunii și cum aceasta ar putea fi legat de declanșarea bolii sale.

Rona Harter a mărturisit ce emisiune televizată i-ar fi declanșat boala

Actrița a mărturisit cu lacrimi în ochi ce fel de experiențe neplăcute a trăit în cadrul unui show televizat difuzat la Pro Tv cu ani în urmă. „Am suferit foarte mult. Oamenii din acea emisiune care păreau prieteni atunci când i-am văzut, mi-am dat seama că erau cu două fețe. În emisiunile pe care le-am acceptat, m-am gândit la performanță. Am vrut să arăt numai performanță, să dansez, să cânt. Ăsta e rolul artistului… În emisiunile astea unde ești doar un simplu om în care lumea dă cu noroi, alea sunt traumatizante. Am slăbit la acea emisiune vreo 20 de kilograme, dar mi-am dat seama că m-am consumat. Eu cred că mi s-a declanșat boala în acea emisiune, că am suferit foarte mult”, a mărturisit Rona Hartner.

A participat în anul 2017, iar mai târziu au apărut problemele

Actrița a continuat prin a sublinia că emisiunile care expun artiștii ca niște insecte într-un experiment, în loc să le permită să arate doar performanța lor artistică, sunt traumatizante. Aceste experiențe din emisiune au avut un impact semnificativ asupra sănătății sale, iar doi ani mai târziu, în 2019, a fost diagnosticată din nou cu cancer.

Rona Hartner nu s-a ferit să își exprime dezaprobarea față de acest tip de emisiuni și a subliniat că nu-i mai interesează genul acesta de experiențe. În ciuda greutăților prin care a trecut, artista a ales să își țină problemele de sănătate departe de ochii publicului, dorind să nu devină o povară pentru familia sa.

„Nu mă mai victimizez atât. Alții au probleme mai mari, le păstrez pe ale mele pentru mine. Așa că am ținut totul în mine și am suferit”, a adăugat Rona Hartner.

Pentru fanii ei și pentru România, Rona Hartner va rămâne în memoria colectivă ca o artistă talentată și puternică, care a traversat cu curaj și demnitate provocările vieții, lăsând în urmă o moștenire artistică remarcabilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: