Redactia.ro
Home » Monden » Rona Hartner internată din nou în spital: „Trebuie sa fac chimioterapie”

Rona Hartner internată din nou în spital: „Trebuie sa fac chimioterapie”

Rona Hartner internată din nou în spital, "Trebuie sa fac chimioterapie"

Actrița Rona Hartner a ajuns din nou pe mâna medicilor. Actrița va suferi o nouă intervenție chirurgicală și va începe tratamentul cu citostatice.

 În urmă cu două luni, Rona Hartner a fost operată de urgență în România, după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon. La momentula actual,  actrița este internată la momentul în Franța.

Actrița urmează să se confrunte cu o nouă intervenție chirurgicală astăzi, 15 aprilie.

Într-o intervenție telefonică la Antena Stars, vedeta a explicat că urmează să depășească o nouă intervenție chirurgicală.

„Mi s-a depistat un cancer de colon, după ce am făcut ocluzie intestinală. Oncologul din Franța mi-a spus să fac citostatice de prevenție timp de șase luni,”, a povestit actrița.

Vedeta a mărturisit că se află deja  în faza a treia de cancer.  Rona a  explicat că deși va trebui să facă citostatice, nu va resimți efecte secundare.

„Eu credeam că sunt în faza unu sau doi, dar se pare că deja sunt în faza trei a cancerului, așa că luni mai fac o intervenție chirurgicală din nou.

Trebuie să îmi instaleze un cateter dub piele și să încep foarte repede primele ședințe de citostatice.  Dar mi-a spus doctorul că, fiind un cancer de colon, nu o să am niște efecte secudare groaznice.  Nu îmi este frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni”,a precizat Rona Harter.

Rona Hartner din nou la spital

În urmă cu două luni, Rona Hartner a trecut prin momente grele, însă lucrurile păreau să meargă într-o direcțue bună.

Artista era bucuroasă pentru că reușise să învingă boala.

Însă, din nefericire, Rona este nevoită să ducă o nouă luptă cu teribila boală.

„Da, mă hrănesc foarte bine și dacă cumva peste o lună când iese exact caracterul tumorii, este o analiză mai complexă, mai mult decât biopsia, atunci se va știi exact dacă am nevoie de altă intervenție.  Dacă este genul de tumoare care se mai poate înmulți sau dacă a fost o problemă loocală datorată stresului.

În orice caz, ceea ce este clar este că Dumnezeu a vrut să îmi arate această boală perversă și tăcută”, spunea Rona, la scurt timp după operația prin care i-a fost extirpată tumora de la colon.

Din cauza acestor probleme de sănătate, artista a anunțat că nu va mai putea participa la filmările pentru emisiunea „Scena misterelor”, difuzată pe Antena1.

Rona Hartner a fost transportată de urgență la spital pe 22 februarie, și a fost operată de urgență la Spitalul Floreasca, după ce medicii i-au descoperit o tumoră.

Intervenția la colon a fost una complicată și a durat șase ore.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: