Redactia.ro
Home » TV » Rona Hartner și-a anulat nunta din România. Care a fost motivul acestei decizii

Rona Hartner și-a anulat nunta din România. Care a fost motivul acestei decizii

Rona Hartner și-a anulat nunta din România. Care a fost motivul acestei decizii

Rona Hartner și-a anulat nunta din România. Rona Hartner, deși se confruntă cu probleme grave de sănătate în ultimele luni, se va căsătiori cu Herve Camilleri pe 5 octombrie, în Franța.

Rona Hartner și-a anulat nunta din România. Care a fost motivul acestei decizii

Rona Hartner în vârstă de 46 de ani, se află încă în lupta cu cancerul. Aceasta este nevoită să facă chimioterapie, pentru ca starea de sănătate să fie una bună, în ziua când își va unii destinele cu iubitul său. Actrița a vrut să își facă o nunta și în România, însă aceasta s-a răzgândit. Într-un interviu, actrița a precizat care este adevăratul motiv pentru care a renunțat la nunta din România.

Voiam să fac în România o nuntă ortodoxă, iar soţul meu este totuşi catolic. Nu putem să facem şi nuntă ortodoxă şi nuntă catolică. Am avut o luptă interioară în care a trebuit să aleg. Nu putem să fim şi la nunta catolică şi la nunta ortodoxă. O să fac în Franţa o nuntă calumea, 150 de invitaţi. O maramureşeancă vine din Londra să-mi facă tort, o rochie maramureşeancă, vinul, prietenii mei aproape, o să fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi şi franţuzesc şi românesc. Aduc din România patru bucătărese, specialiste în sărmăluţ.  Am o fanfară care vine de la Marseille. Facem nunta pe 5 octombrie!”, a mărturisit Rona Hartner.

Rona Hartner dezamăgită de prieteni din România

Potrivit vedetei, familia ei din Canada vor fi prezenți la nuntă, însă apropiații din România se pare că nu. „Am fost foarte dezamagită. Familia mea din Canada vine, dar cei din România nu vin. Am fost foarte dezamăgită pentru că prietenii mei din România sunt ocupaţi în acest weekend… Am preferat să rămân la o singură nuntă şi la cea religioasă o să-i strâng pe toţi. Ei nu pot de data asta… Noi am decis acum o lună că ne căsătorim… N-a putut lumea din România să se organizeze, dar culmea, din Canada vine toată familia!”, a mai spus Rona Hartner.

Ultima zi de chimioterapie, o are înainte cu 10 zile de nuntă. Pe 5 octombrie Rona Hartner și Herve Camilleri se vor căsători.

Citeste si:Circulație îngreunată la metrou! Probleme pe tronsonul Eroilor-Anghel Saligny

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: