Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldinho a fost eliberat după aproape 6 luni! Cât l-a costat!

Ronaldinho a fost eliberat după aproape 6 luni! Cât l-a costat!

Ronaldinho, eliberare

Fostul Balon de Aur a fost eliberat după 6 luni de arest. Ronaldinho și fratele său au fost reținuți pentru ca au folosit pașapoarte false la intrarea în Paraguay.

90.000 de dolari l-a costat pe fostul fotbalist al Barcelonei libertatea. În schimb, fratele său Roberto de Assis Moreira a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare şi la plata unei amenzi de 110.000 dolari. În plus timp de doi ani este obligat să se prezinte la fiecare patru luni în faţa unui judecător brazilian.

„Ronaldo de Assis Moreira este liber să plece oriunde doreşte, dar el va trebui să comunice dacă îşi va schimba adresa permanentă pentru o perioadă de un an. În consecinţă, măsura privativă de libertate a fost ridicată. Ronaldinho nu mai este supus la nicio restricţie, cu excepţia celei de a plăti despăgubiri pentru daune aduse societăţii”, a declarat magistratul care s-a ocupat de caz.

Ronaldinho și fratele său au folosit pașapoarte false

Cei doi au folosit pașapoarte false pentru a intra în Paraguay, pe 6 martie. Fostul mare fotbalist fusese invitat la o acțiune caritabilă. Poliția l-a arestat și a stat în închisoare o perioadă. Apoi a fost eliberat și plasat sub arest la domiciliu într-un hotel, iar cauțiunea plătită a fost de 1,6 milioane de dolari. Fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain a declarat acum că „acceptă” propunerea instanţei de „suspendare condiţionată a procedurii”, întrucât sancţiunea avută în vedere nu depăşeşte doi ani.

De ce nu a avut Ronaldinho pașaport

Ronaldinho și fratele său au rămas fără acte în Brazilia. Aceștia au refuzat să plătească o amendă uriașă după ce au fost acuzați de construcția ilegală a unui depozit, într-un port aflat într-o zonă protejată. La momentul respectiv au refuzat să plătească suma de 2,1 milioane de dolari și astfel li s-au confiscat pașapoartele. Cei doi aveau termen până în octombrie 2019 să achite, dar au refuzat. Astfel la suma stabilită s-au adăugat și penalități.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: