Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldinho rămâne în arest la domiciliu! Cererea de eliberare a fost respinsă

Ronaldinho rămâne în arest la domiciliu! Cererea de eliberare a fost respinsă

Ronaldinho, Paraguay, arestat

Fostul mare fotbalist a cerut să fie eliberat, dar un tribunal din Paraguay a respins solicitarea. De mai bine 4 luni, Ronaldinho este reținut.

Pe 6 martie, Ronaldinho și fratele său au fost reținuți fiind acuzați că au folosit acte false pentru a intra în Paraguay. O lună de zile au stat în închisoare, apoi pe 7 aprilie au fost plasați în detenție la domiciliu, într-un hotel. Ronaldinho a făcut până acum mai multe cereri de eliberate, dar toate au fost respinse de judecători. Aceștia se tem că în cazul în care fostul star al Barcelonei va pleca din Paraguay nu va mai răspunde niciodată în fața legii. Ancheta care îi vizează pe cei doi nu a fost încă finalizată.

„Timpul petrecut în închisoare m-a lovit rău. Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi într-o situație de genul acesta”, a declarat Ronaldinho.

De ce nu avea Ronaldinho pașaport

Ronaldinho a fost invitat în Paraguay la o acțiune caritabilă. Fostul fotbalist nu mai avea însă pașaport. Acesta i-a fost reținut de autoritățile din Brazilia, după ce a refuzat să plătească o amendă uriașă. După ce a fost reținut, fostul fotbalist și fratele său au plătit 1,6 milioane de dolari cauțiune. Deocamdată în acest dosar au fost reținute 18 persoane. Polițiștii vor să afle ce legătură există între Ronaldinho și o rețea din Paraguay specializată în falsificarea actelor dar și în domeniul jocurilor de noroc.
Fostul fotbalist și fratele său au rămas fără pașapoarte după ce au fost acuzați de construcția ilegală a unui depozit, într-un port aflat într-o zonă protejată. La momentul respectiv au refuzat să plătească amenda uriașă de 2,1 milioane de dolari și astfel li s-au confiscat pașapoartele. Cei doi aveau termen până în octombrie 2019 să achite amenda, dar au refuzat. Astfel la suma stabilită s-au adăugat și penalități.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: