Redactia.ro
Home » Sport » Un fost fotbalist l-a vizitat pe Ronaldinho! Cum se simte brazilianul în închisoare

Un fost fotbalist l-a vizitat pe Ronaldinho! Cum se simte brazilianul în închisoare

Un fost fotbalist l-a vizitat pe Ronaldinho

Un fost fotbalist l-a vizitat pe Ronaldinho. Nelson Cuevas a fost lăsat să-și vadă prietenul care este încarcerat de la începutul lunii.

Fostul internațional ar putea fi ultima persoană care îl vizitează pe Ronaldinho în această perioadă. Din cauza pandemiei de COVID-19, în Paraguay s-a anunțat că vizitele nu vor mai fi permise. Nelson Cuevas, care în acest moment este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți în țara sa a acordat un interviu pentru CNN. Fostul fotbalist a povestit faptul că Ronaldinho nu se simte deloc bine în închisoare.

„El nu e deloc fericit acolo, acel zâmbet pe care îl știm cu toții începe să dispară. Nu e obișnuit să trăiască într-un asemenea loc, într-o închisoare. Eu le-am propus avocaților ca Ronaldinho și fratele lui să locuiască cu mine, în arest la domiciliu. Sper ca totul să iasă cum am plănuit. Ronaldinho a intrat în această piesă proastă și a picat la mijloc, dar autoritățile știu că nu el se află în spatele lucrurilor. Ronaldinho este o victimă, dar în același timp a comis un mare delict”, a spus fostul internațional.

Un fost fotbalist l-a vizitat pe Ronaldinho

Nelson Cuevas a fost singurul fotbalist care l-a vizitat pe Ronaldinho, însă și alți prieteni au încercat să-l ajute. Messi a angajat o echipă de avocați care să-l ajute pe prietenul său. Ronaldinho și fratele său au fost arestați la începutul acestei luni. Au folosit pașapoarte false pentru a intra în Paraguay. Ar fi trebuit să participe la un eveniment caritabil. Au fost reținuți, apoi după 24 de ore au fost eliberați. Câteva ore mai târziu judecătorul s-a răzgândit și fostul star al celor de la Barcelona a ajuns după gratii. Fostul Balon de Aur, care a împlinit de curând 40 de ani, ar putea petrece 6 luni în închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: