Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldinho muncește în închisoare! Ce face fostul fotbalist

Ronaldinho muncește în închisoare! Ce face fostul fotbalist

Ronaldinho muncește în închisoare

Ronaldinho muncește în închisoare pentru a putea ieși mai repede. Fostul Balon de Aur a început să învețe tâmplărie. Brazilianul și fratele său sunt reținuți de aproape trei săptămâni.

Ronaldinho și fratele său sunt în închisoare de aproape trei săptămâni. Au fost acuzați că au folosit pașapoarte false pentru a intra în Paraguay. Avocații au încercat să le obțină libertatea, dar judecătorii s-au opus. Pentru a fi eliberat cât mai repede fostul fotbalist al celor de la Barcelona trebuie să muncească în închisoare. Așa că a început să frecventeze atelierul de tâmplărie al penitenciarului. Potrivit ESPN, Ronaldinho muncește împreună cu ceilalți deținuți. În urmă cu o săptămână brazilianul a participat și la un turneu de fotbal organizat în închisoare, iar echipa sa a câștigat la scor.

Ronaldinho muncește în închisoare

Leo Messi a plătit 4 milioane de euro unor avocați pentru a-l reprezenta pe prietenul său. Nici măcar aceștia nu au reușit să-l elibereze pe Ronaldinho. Este posibil să petreacă 6 luni în închisoare, după ce apelul a fost respins. Pentru a i se micșora pedeapsa fostul mare fotbalist a decis să muncească. Ronaldinho și fratele acestuia veniseră în Paraguay pentru o acțiune caritabilă. Au fost reținuți la hotel, după ce s-a constatat că au folosit pașapoarte false. După o zi, procurorii i-au eliberat, dar după nici 24 de ore au fost arestați din nou. De această dată judecătoarea a decis să rămână în închisoare. Ronaldinho avea pașaportul reținut, după ce a refuzat să plătească o amendă de peste 2 milioane de dolari. Amenda ar fi trebuit plătită până în octombrie anul trecut, dar fostul fotbalist nu a plătit. Brazilianul și fratele său au fost sancționați pentru că ar fi provocat daune mediului, printr-o construcţie ilegală într-o zonă protejată de lege. Au construit un depozit în port, cu doc pentru ambarcaţiuni mici şi platforme de pescuit pe lacul Guiaba în Porto Alegre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: