Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldinho rămâne în închisoare în Paraguay! De ce nu este eliberat

Ronaldinho rămâne în închisoare în Paraguay! De ce nu este eliberat

Ronaldinho la Survivor

Ronaldinho rămâne în închisoare în Paraguay! Judecătorii au decis să nu îl elibereze, deoarece există posibilitatea ca fostul fotbalist să părăsească ţara. Brazilianul a fost reţinut pentru prima dată în urmă cu două zile.

Ronaldinho şi fratele său rămân în închisoare, după ce vineri au fost arestaţi. Cu doar câteva ore înainte, cei doi fuseseră eliberaţi. Apoi procurorii s-au răzgândit. Fostul star al Barcelonei şi al lui PSG a depus o cerere pentru ca el şi fratele său să fiel eliberaţi, dar judecătoarea Clara Ruiz Diaz a refuzat. Aceasta a spus că infracţiunea este foarte gravă, în plus se teme ca cei doi să nu părăsească ţara.

„Ronaldinho nu înţelege deloc ce se întâmplă aici,” a sdeclarat avocatul fostului fotbalist, Tarek Tuma.

De ce a ajuns la închisoare Ronaldinho

Brazilianul şi fratele său, Roberto Assis au fost reţinuţi în urmă cu două zile. Ei sunt acuzaţi că au folosit paşapoarte false pentru a ajunge la Asuncion. Iniţial fosta vedetă a celor de la Barcelona a dat declaraţii timp de 7 ore. Apoi a fost eliberat. La doar câteva ore distanţă, procurorii s-au răzgândit şi Ronaldinho a fost arestat din nou. Fostul fotbalist a rămas fără documente în 2018. Paşaportul a fost confiscat pentru un proiect imobiliar ridicat într-o arie protejată, iar Ronadinho a refuzat să plătească amenda. Aceasta era în valoare de 2,25 de milioane de euro.
Ronaldinho a jucat ultima dată la Fluminense, în 2015, şi s-a retras din fotbal în ianuarie 2018. Fostul star al lui PSG, Barcelonei şi AC Milan a câştigat „Balonul de Aur” şi Cupa Mondială cu naţionala Braziliei.

Citeşte şi: FCSB – Craiova, fără spectatori! Ultimele decizii anunţate de Raed Arafat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: