Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldinho a fost reţinut din nou în Paraguay! A petrecut noaptea în arest

Ronaldinho a fost reţinut din nou în Paraguay! A petrecut noaptea în arest

Ronaldinho a fost reţinut din nou în Paraguay

Ronaldinho a fost reţinut din nou în Paraguay! Procurorul general a cerut arestarea celebrului fotbalist şi a fratelui acestuia, la doar câteva ore după ce fuseseră eliberaţi. Ronaldinho şi-a petrecut noaptea în arest şi azi va apărea din nou în faţa procurorilor.

Situaţie fără precedent. Fostul mare fotbalist Ronaldinho şi fratele său, Roberto Assis au fost reţinuţi, la câteva ore după ce fuseseră eliberaţi. Ei sunt acuzaţi că au folosit paşapoarte false pentru a ajunge la Asuncion. Iniţial fosta vedetă a celor de la Barcelona fusese interogată aproape 7 ore. Acum parchetul a emis un mandat de arestare. Ronaldinho şi-a petrecut noaptea în arest.

„Nu ştim pe ce bază au fost reţinuţi”, a declarat avocatul lui Ronaldinho, Adolfo Marin.

Vineri, procurorul de caz ceruse renunţarea la acuzaţii, dacă inculpaţii recunoşteau fapta comisă. Comisarul Gilberto Fleitas susţine că Ronadinho a primit paşapoartele false de la un agent brazilian Wilmondes Sousa Lira, care a fost arestat.

„Cei doi au fost înşelaţi atunci când li s-au oferit documente paraguayene false. Informaţiile furnizate sunt foarte utile pentru demantelarea unei grupări criminale specializate în confecţionarea de acte false”, a declarat procurorul.

De ce nu avea Ronadinho paşaport

Brazilianul a rămas fără documente în 2018. Paşaportul a fost confiscat pentru un proiect imobiliar ridicat într-o arie protejată, iar Ronadinho a refuzat să plătească amenda. Aceasta era în valoare de 2,25 de milioane de euro.

De-a lungul carierei, brazilianul a jucat pe postul de mijlocaș sau atacant. Din septembrie 2016 este ambasadorul clubului FC Barcelona.El a câștigat premiul Jucătorul Anului FIFA în 2004 și 2005. Renumit pentru tehnica, șuturile, dribling-urile, depășirile și loviturile sale libere, Ronaldinho este considerat unul din cei mai buni fotbaliști din generația sa. Ronaldinho a jucat 97 de meciuri, marcând 25 de goluri pentru echipa națională de fotbal a Braziliei. El a făcut parte din lotul Braziliei la Campionatul Mondial de Fotbal 2002, formând trioul de atac alături de Ronaldo și Rivaldo. Atunci a devenit campion mondial și a fost inclus în FIFA World Cup All-Star Team.
Ronaldinho a jucat la Grêmio, Paris Saint-Germain, FC Barcelona, AC Milan, Flamengo și Atlético Mineiro. Cu Barcelona el a câștigat UEFA Champions League în 2006 și Balonul de Aur în 2005. A fost inclus în FIFA 100, lista celor mai buni fotbaliști în viață redactată de Pelé.

Citeşte şi: Scandal după Astra-Botoșani 1-0! Meci cu decizii controversate

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: