Redactia.ro
Home » Sport » Scandal după Astra-Botoșani 1-0! Meci cu decizii controversate

Scandal după Astra-Botoșani 1-0! Meci cu decizii controversate

Scandal după Astra-Botoșani 1-0

Scandal după Astra-Botoșani 1-0. Arbitrul Ionuţ Coza i-a supărat pe toți. Moldovenilor le-a anulat un gol valabil, în timp ce antrenorul celor de la Astra s-a enervat cumplit în repriza a doua.

Astra a câștigat meciul cu Botoșani cu un gol marcat din penalty. Alibec a obținut lovitura, iar Tamaș a înscris. În prima repriză Keyta a înscris pentru Botoșani, dar golul a fost anulat pentru fault în atac. La finalul meciului, Marius Croitoru nu s-a putut abține.

”Am penalty, am gol valabil. Ce vreți să mai zic? Acum să-i văd pe ăia care zic că suntem noi avantajați de arbitri. Suntem cea mai dezavantajată echipă. Nu consideră că au pierdut băieții meciul, ci altcineva. Ei recunosc că a fost penalty și am avut gol valabil, arbitrul nu. Cred că ar trebui delegați arbitri care pot să ducă astfel de meciuri, în play-off”, a declarat Marius Croitoru, la Digi Sport.

Alibec, omul meciului! „Eu decid cine bate”

Denis Alibec a fost cel care a obținut lovitura de pedeapsă pentru Astra. La finalul partidei, atacantul a explicat de ce Tamaș a fost cel care a executat.

„Am jucat pentru Gabi, ştiţi ce problemă a avut, ne bucurăm că a dat gol, s-a văzut în seara aceasta că suntem o familie. Eu am decis ca să bată penalty-ul Gabi Tamaş. Aşa am vrut eu. Nu era Radunovic desemnat. Eu eram desemnat şi eu decid cine bate și cine nu! Gabi este un caracter puternic, un lider pentru noi toţi, un adevărat model,” a spus Denis Alibec.

Citește și: Maradona, mesaj pentru Ronaldinho! Brazilianul a fost eliberat!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: