Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rostește această rugăciune dacă vrei să-ți purifici sufletul și corpul. Te apropie de Dumnezeu

Rostește această rugăciune dacă vrei să-ți purifici sufletul și corpul. Te apropie de Dumnezeu

rugaciune

Rugăciunea este cea mai ușoară cale de a ne apropia de Dumnezeu și de a-i spune tot ce gândim. Prin rugăciune îi demonstrăm cât de multă încredere avem în El și îi cerem ajutorul. Iată mai jos o rugăciune puternică, o scriere importantă despre care se spune că purifică sufletul și corpul și face minuni pentru cei care o rostesc cu credință în suflet.

Cea mai puternică rugăciune purificatoare

Este important să ne rugăm mereu și să avem o relație apropiată cu Dumnezeu, pentru că nimeni nu ne poate asculta mai mult decât El. De reținut, însă, că trebuie să vorbim cu Atotputernicul mereu și să nu îl solicităm când dăm de greu, apoi să uităm de El.

Citește și: Rugăciunea care asigură un somn liniștit și oferă alinare celor aflați în suferință. Rostește-o în fiecare seară

Vă punem la dispoziție una dintre cele mai puternice rugăciuni, pe care o poți rosti în orice moment al zilei. Este o scriere cu o mare putere divină și face minuni dacă este rostită cu credință în suflet și căință.

Este dedicată tuturor celor care vor să își purifice sufletul și este perfectă mai ales pentru cei care postesc în această perioadă și au renunțat complet la ispitele vieții. Odată cu curățirea sufletului ai parte și de o detoxifiere a organismului. Poți aprinde o lumânare când o rostești și trebuie să ții aproape o icoană.

„Doamne Dumnezeul meu, în această zi sfântă, te rog fierbinte, Tata ceresc, si pe Tine Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pe Tine Sfinte Duh, in fata TA, PreaSfanta Treime si a Maicii Preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega Ta Creatie Divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum , in trecut sau alta data, impreuna cu arborele meu genealogic, cunoscut sau necunoscut.

Ii iert, ii dezleg si ii binecuvantez pe cei ce mi-au gresit cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum , in trecut sau alta data.

Si Te rog din suflet, Prea Sfanta Treime, sa ne ierti, sa ne dezlegi si sa ne binecuvantezi si pe unii si pe altii. Faca-se Voia Ta, Doamne, pentru noi toti.

Invata-ma Doamne sa iubesc si Da-mi putere sa daruiesc iubirea Ta. Picura asupra mea intelepciune pentru a alege persoana care merita iubirea mea. Nu ma lasa Doamne sa pribegesc pe drumuri straine ci fi calauza mea. Caci te simt langa mine in fiecare clipa si asta imi da curaj sa merg mai departe.

Faca-Se voia Ta, Doamne!

Amin!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: