Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Ciuhulescu, declarații emoționante la 5 ani de la divorț: „S-a recăsătorit chiar de ziua mea”

Roxana Ciuhulescu, declarații emoționante la 5 ani de la divorț: „S-a recăsătorit chiar de ziua mea”

Roxana Ciuhulescu a divorțat de Mihai Ivănescu, fostul soț, în anul 2017, după un deceniu în care au avut o căsnicie cu suișuri și coborâșuri. Zvonurile din presă susțineau că motivul despărțirii ar fi fost faptul că Roxana Ciuhulescu a fost înșelată, după ce acesta s-ar fi cuplat cu o femeie de origini japoneze. Prezentatoarea TV a vorbit abia acum despre cele întâmplate în urmă cu 5 ani.

Roxana Ciuhulescu: „S-a recăsătorit chiar de ziua mea”

Roxana Ciuhulescu a declarat, în cadrului unui interviu, potrivit „spynews.ro”, că ea și fostul ei soț nu au mai ținut legătura în urma divorțului, asta până când a convins-o pe fiica lor să se întâlnească cu el, să-i dea o șansă tatălui ei. În prezent, Ana, fata celor doi, s-a atașat de el și se înțeleg destul de bine

„Noi n-am mai avut niciun fel de discuție până anul trecut, în august, când am reuşit s-o conving pe Ana să se vadă cu el, după trei ani de la divorţ. Din fericire, s-a reapropiat de el, au fost şi într-o primă vacanță, doar ei doi. Şi Mihai s-a recăsătorit între timp cu o japoneză, chiar de ziua mea, în 2018. Chiar m-am bucurat că și-a refăcut viața. Nu au copii, dar el mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară, care are 20 de ani”, a povestit ea.

Roxana Ciuhulescu: „Acolo este răsfăţată”

Prezentatoarea TV a povestit că fostul soț, Mihai Ivănescu s-a recăsătorit cu o japoneză, chiar de ziua ei de naștere, în 2018. Aceasta a punctat și faptul că fiica lor are acum 14 ani și este foarte răsfățată de tatăl său.

„Cred că este o evadare pentru ea, pentru că acolo este răsfăţată, i se fac toate poftele și e ca o fugă de-acasă. Acum e mare, are 14 ani”, a adăugat vedeta.

Roxana Ciuhulescu: „Ne-am săturat să stăm cu chirie”

În cadrul aceluiași interviu, Roxana Ciuhulescu a dat și câteva detalii despre relația pe care o are cu Silviu Bulujioiu, actualul ei soț.

„Nu vrem să vorbim până nu sunt toate actele făcute. În primul rând, ne-am săturat să stăm cu chirie și ne dorim căminul nostru. M-a distrat că, după ce m-am întors de la Survivor, mulţi au scris că-mi iau casă cu banii de acolo. A fost o sumă frumușică, dar eu am stat acolo doar două săptămâni și jumătate”, a concluzionat aceasta.  

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: