Redactia.ro
Home » Știri » Roxana Dobre și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce surprize i-a făcut soțul ei, Florin Salam

Roxana Dobre și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce surprize i-a făcut soțul ei, Florin Salam

GALERIE FOTO (2) Roxana Dobre și-a sărbătorit ziua de naștere

Ziua de ieri a fost una specială pentru familia manelistului Florin Salam, deoarece soția sa, Roxana Dobre, a împlinit 36 de ani. Evenimentul a fost marcat de numeroase surprize și o petrecere fastuoasă, reflectând dragostea și aprecierea pe care artistul o are pentru partenera sa de viață.

Roxana Dobre și-a sărbătorit ziua de naștere

Încă de la primele ore ale dimineții, Roxana Dobre a fost întâmpinată cu afecțiune de cei mai dragi oameni din viața ei. Mama ei și cei trei copii i-au urat „La mulți ani!” și i-au adus un tort și flori, unde a creat un moment emoționant și plin de căldură familială. Această surpriză matinală a setat tonul pentru restul zilei, care a continuat cu o serie de momente speciale.

Florin Salam, cunoscut pentru dorința sa de a o surprinde mereu pe Roxana, nu a lăsat ziua de naștere să treacă fără o celebrare pe măsură. Seara, distracția s-a mutat la un restaurant unde a avut loc o petrecere organizată în cinstea Roxanei. Pe Instagram, Roxana a împărtășit cu internauții câteva imagini și clipuri video de la eveniment, arătând momentele în care cei dragi îi cântau „La mulți ani!” și Florin Salam o săruta cu pasiune.

La petrecere au participat nu doar familia, ci și prieteni apropiați, inclusiv Tzancă Uraganu, un bun prieten al manelistului și coleg de breaslă. Cei trei copii ai cuplului au fost și ei prezenți, aducând un plus de bucurie și autenticitate momentului.

Roxana Dobre, sprijinul de nădejde al lui Florin Salam

Roxana Dobre nu este doar soția lui Florin Salam, ci și un pilon de sprijin esențial în viața artistului, mai ales în perioadele dificile. Ea i-a fost alături manelistului în momentele în care acesta a fost implicat în diverse controverse și scandaluri. În luna aprilie, Florin Salam și-a reluat activitatea muzicală, dar nu înainte de a face o schimbare semnificativă în viața sa profesională: Roxana a preluat rolul de organizator al agendei sale.

Florin Salam a recunoscut în repetate rânduri cât de importantă este Roxana pentru el și pentru cariera sa. Într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, artistul a subliniat cât de esențială este prezența soției sale în gestionarea angajamentelor sale profesionale:

Acum, sunt bine, sunt pe drumul bun, o am pe soția mea cu agenda lângă mine. Eu nu am cum să nu mai ajung la petreceri. În primul rând, sunt cel mai bine plătit din România și cum să-mi pierd bănuții la copiii mei, vă iubesc și aveți încredere în plăcerea petrecerilor. Petrecere fără Salam e ca banca fără bani”, spunea Florin Salam, într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show.

Petrecerea organizată pentru Roxana Dobre a fost o dovadă clară a dragostei și aprecierii pe care Florin Salam i le poartă. Evenimentul a fost planificat cu atenție și detaliu, reflectând nu doar statutul de „regină” al Roxanei în ochii soțului său, ci și respectul și recunoștința pentru sprijinul continuu pe care aceasta i-l oferă.

Atmosfera de la petrecere a fost una de veselie și convivialitate, invitații bucurându-se de muzică, dans și delicii culinare. Roxana a fost în centrul atenției, primind urări și cadouri din partea celor prezenți, dar mai ales din partea lui Florin, care nu și-a ascuns afecțiunea pentru soția sa.

Florin Salam a avut parte de o carieră plină de succes, dar și de numeroase provocări

De-a lungul anilor, artistul a fost implicat în diverse scandaluri și controverse, ceea ce a necesitat un sprijin puternic din partea celor apropiați. Roxana Dobre a jucat un rol crucial în această perioadă, ajutându-l să-și păstreze direcția și să-și gestioneze cariera într-un mod eficient.

Relația lor este un exemplu de parteneriat solid, unde fiecare partener joacă un rol esențial în succesul și bunăstarea celuilalt. Florin Salam și-a exprimat în numeroase rânduri recunoștința față de Roxana pentru modul în care îl susține și îi organizează activitățile, asigurându-se că poate onora toate angajamentele profesionale fără probleme.

Ziua de naștere a Roxanei Dobre a fost nu doar un prilej de sărbătoare, ci și o ocazie de a reflecta asupra importanței familiei și a sprijinului reciproc în viața unui artist. Florin Salam a demonstrat încă o dată cât de mult își prețuiește soția, organizând o petrecere de neuitat și arătându-i cât de mult înseamnă pentru el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: