Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Hulpe de la PRO are un nou iubit. Prezentatoarea s-a despărțit înainte de nuntă de Alex Petricean

Roxana Hulpe de la PRO are un nou iubit. Prezentatoarea s-a despărțit înainte de nuntă de Alex Petricean

Prezentatoarea de la trustul Pro TV, Roxana Hulpe are acum o nouă poveste de dragoste, la puțin timp după despărțirea de Alex Petricean, cel cu care urma să meargă la altar. Cine este bărbatul care i-a furat inima

Cine i-a furat inima Roxanei Hulpe de la Pro TV

După ce s-a despărțit, chiar înainte de nuntă, știrista de la Pro TV are un nou iubit după ce s-a despărțit de cel cu care trebuia să se mărite, chef Alex Petricean. Acum, vedeta de la Pro TV are o relație cu Bogdan Rădulescu.

Relația lor este oficială, prezentatoarea știrilor Pro TV fiind cea care a postat imagini cu noul său partener pe rețelele de socializare. Aceasta a șters toate imaginile cu fostul său iubit.

Cine este Bogdan Rădulescu

„Bogdan Rădulescu este co-fondator la Rethink Romania, un proiect al antreprenorilor români concentrat pe a ne schimba țara în următorii 30 de ani.

De asemenea, grupul se concentrează pe fenomenul migrației și pe realizarea unor studii de specialitate pentru a explica mentalitate românilor”, potrivit „Fanatik”.

Alex Petricean și prezentatoarea știrilor Pro TV trebuiau să se căsătorească, însă pandemia le-a stricat planurile, iar clopotele de nuntă n-au mai bătut, deoarece și-a spus adio. Cei doi trebuiau să se căsătorească în luna mai a anului 2020, dar toate evenimentele au fost amânate pe atunci,din cauza riscului prezentat de coronavirus.

Alexandru Petricean și Roxana Hulpe s-au cunoscut prin intermediul profesiilor lor

Jurnalista a fost trimisă pe teren să facă un material atunci când Alexandru Petriceana câștigat titlul de cheful anului, moment în care s-au îndrăgostit.

„Trebuia să mă căsătoresc pe 30 mai (n.r. 2020), dar nu mi s-a arătat (…) Eu cu Alex ne-am cunoscut acum doi ani.

La o filmare, în bucătărie, evident, după ce el câștigase Chef-ul anului la Gault&Millau. Am mers să fac un material, rugată fiind de cineva din redacție pentru că eu nu mă ocup de acest domeniu. Eu sunt pe educație și social.

Hai măi, du-te, că o să fie drăguț, uite băiatul acesta a câștigat un premiu, e pentru prima dată când Gault&Millau vine în România, du-te și tu’. Am mers”, a povestit Roxana Hulpe pentru „life.ro”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: