Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Iliescu, mărturisiri neașteptate despre Cristina Țopescu, la doi ani de la moartea jurnalistei

Roxana Iliescu, mărturisiri neașteptate despre Cristina Țopescu, la doi ani de la moartea jurnalistei

Au trecut aproape doi ani de la moartea Cristinei Țopescu, iar prietena sa, Roxana Iliescu, își amintește cu multă dragoste și regret de prezentatoarea de știri. Cele două au avut o legătură specială și și-au făcut o ultimă promisiune. A fost ultima oară când au vorbit.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în data de 12 ianuarie 2020, în casa sa dintr-un complex rezidenţial din Tunari, judeţul Ilfov. În acel moment, nimeni nu și-a putut explica această tragedie, însă apropiații săi nu luaseră legătura cu ea de mai bine de 3 săptămâni. În cele din urmă, o vecină a anunțat autoritățile că prezentatoarea de știri nu a mai fost văzută, iar ulterior trupul neînsuflețit al acesteia a fost descoperit.

Roxana Iliescu, mărturisiri neașteptate despre Cristina Țopescu, la doi ani de la moartea jurnalistei

După doi ani de la pierderea îndrăgitei jurnaliste, Roxana Iliescu a făcut câteva mărturisiri emoționante despre prietena sa. Au fost legate de o frumoasă prietenie, născută din dragostea pentru meseria pe care o practicau cu multă pasiune.

„Ne este tuturor tare dor de Cristina, o știam de foarte mult timp, drumurile noastre s-au intersectat de mai multe ori, pe parcursul vieții. Iar ultima perioadă, am fost și colege la Canal 33, am petrecut multe ore împreună. Nu cred că își poate asuma cineva rolul de a fi fost prietena ei.

Cristina avea modul ei de a interacționa cu oamenii. Acum era bine, apoi își cerea dreptul să aibă lungi perioade de intimitate. Lucru care s-a văzut și când a dispărut, pentru că avea astfel de perioade în care nu voia să vorbească cu nimeni.

Din păcate, nu a putut să alchimizeze rănile din trecut, în lucruri bune. Atât a putut. Să îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru noi, iar ce a făcut mai puțin bine să fie învățătură pentru noi toți. Să îi ducem memoria mai departe!’, a declarat Roxana Iliescu pentru impact.ro.

Ce promisiune i-a făcut Cristina Țopescu prietenei sale

Din câte a relatat Roxana Iliescu, se pare că Cristina Țopescu trecea printr-o perioadă dificilă a vieții sale. Își propusese să-și revină și să investească mai mult în fericirea și sănătatea sa mintală, motiv pentru care i-a făcut prietenei sale și o ultimă promisiune. Urma să facă terapie și să-și rezolve problemele cu care se confrunta de mai mult timp. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, deoarece a plecat mult prea devreme dintre noi.

„Cristina avea un suflet extraordinar, își dorea să facă mai multe, se punea pe ultimele locuri în prioritățile ei. În ultima discuție, mi-a făcut o promisiune: Da, o să mă ocup mai mult de mine! Voi veni la cursurile tale de terapie! A promis că se va lăsa ajutată, după Anul Nou.

A fost un ziarist excepțional, interviul ei cu Simona Halep este și acum foarte vizualizat, pe Internet. Acum este în Cer, ne zâmbește de acolo!’, a continuat ea pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: