Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Vancea a topit inimile urmăritorilor săi! Prima imagine cu micuțul Ayan acasă. FOTO

Roxana Vancea a topit inimile urmăritorilor săi! Prima imagine cu micuțul Ayan acasă. FOTO

GALERIE FOTO (2)

Săptămâna trecută, Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima dată în viață. Fosta asistentă TV l-a adus pe lume pe Ayan, un băiețel perfect sănătos. Iar la doar câteva zile de la naștere, vedeta a publicat imaginea cu care a topit inimile urmăritorilor ei. Este vorba despre prima imagine cu chipul bebelușului.

Pentru prima dată mamă, Roxana Vancea a născut pe cale natural și totul a fost extrem de bine atât pentru proaspăta mamă, cât și pentru bebeluș. Micuțul Ayan a avut la naștere 3.200 kg și 51 de centimetri. Acum, fosta asistentă TV și băiețelul ei sunt împreună acasă.

Dacă pentru Roxana Vancea este pentru prima oară când experimentează rolul de părinte, pentru partenerul ei de viață rolul de tătic nu este o noutate, având un băiețel dintr-o relație anterioară.

Micuțul Milan și-a dorit foarte mult un frățior! Iar visul iată că s-a împlinit! Tot el a fost cel care a ales numele Ayan pe care-l poartă cel mai nou membru al familiei.

”L-am trimis pe Milan să le spună părinților mei și nimeni nu înțelegea nimic. Pentru că nu știa să spună nici frățior, nici surioară. «Vine barza?», îl întreabă tatăl meu. «Da, o să vină barza», spune Milan. Așa i-am anunțat pe ei. Oricum se așteptau pentru că noi le-am spus că ne gândim la treaba asta.

Am vorbit înainte cu Milan, înainte să ne apucăm, să fim siguri că și el își dorește un frățior sau o surioară. Și el concepea doar un frățior. Și îi spuneam că există posibilitatea să fie o surioară, dar am zis că vedem noi cum o dregem până atunci. Important e că mai vrei pe cineva în casă”, a povestit Roxana Vancea la emisiunea lui Cătălin Măruță, în urmă cu ceva timp.

Roxana Vancea a topit inimile urmăritorilor săi! Prima imagine cu micuțul Ayan acasă

Roxana Vancea este acum în culmea fericirii, de când este din nou acasă, de data aceasta și cu băiețelul ei în familie.

Recent, fosta vedetă TV a publicat imagini emoționante cu Ayan, în timp ce dormea liniștit pe pieptul tătălui lui. Imaginile cu micuțul adorabil le-au topit inimile internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: