Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Vancea, despre relația apropiată pe care o are cu Milan, băiețelul soțului ei. „Nu e nimeni în măsură să îmi interzică…”

Roxana Vancea, despre relația apropiată pe care o are cu Milan, băiețelul soțului ei. „Nu e nimeni în măsură să îmi interzică…”

GALERIE FOTO (5) Roxana Vancea, despre relația apropiată pe care o are cu Milan, băiețelul soțului ei

Roxana Vancea, despre relația apropiată pe care o are cu Milan, băiețelul soțului ei. Fosta asistentă tv trăiește cea mai frumoasă perioda din viața sa. Roxana Vancea este însărcinată în cinci luni, dar cu toate astea vedeta este deja mămică pentru Milan, băiețelul soțului său. Recent, aceasta a vorbit despre relația pe care o are cu micuțul.

Roxana Vancea, despre relația apropiată pe care o are cu Milan, băiețelul soțului ei. „Nu e nimeni în măsură să îmi interzică…”

Roxana Vancea, despre relația apropiată pe care o are cu Milan, băiețelul soțului ei. Viața fostei asistentei tv s-a schimbat mult în ultimii ani. Roxana Vancea s-a căsătorit cu iubitul ei, Dragoș Paiu, iar peste câteva luni va aduce pe lume primul său copil. Cu toate astea, vedeta se poate declara deja mămică. Soțul ei are un băiețel dintr-o relație anterioară, iar Roxana are o relație specială cu Milan. Activă pe rețelele de socializare, sportiva încearcă să răspundă la toate întrebările pe care fanii săi i le adresează.

Mulți dintre aceștia s-au întrebat cum de Roxana are o relație atât de apropiată cu Milan, fără ca mama acestuia să nu aibă nimic de zis. După ce un internau i-a adresat această întrebare, Roxana, directă din fire, a spus lucrurilor pe nume. ”Singurul in masura sa decida treaba asta este Dragos, pe care eu l-am vazut parinte mie la mie de cand l-am cunoscut.Nu vad nimic gresit sa ne mandrim cu el, sa-l dam exemplu, sa impartasim cu ceilalti experientele noastre cu el. Iar relatia mea cu el, nu e nimeni in masura sa-mi interzica sa iubesc copilul. Sau sa ma iubeasca el. Cum ar fi fost sa resping copilul ca poate deranjez pe cineva? Niciodata”. Cu siguranță urmăritorii ei au rămas surprinși de răspunsul oferit de Roxana Vancea. Chiar și așa, Roxana Vancea și Milan au o relație extrem de apropiată, iar vedeta deja știe ce înseamnă să fii părinte.

Roxana Vancea, despre nuntă și botez

Fosta asistentă tv de la Neatza cu Răzvan și Dani, Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, abia așteaptă să-și strângă în brațe bebelușul. Sportiva este însărcinată în cinci luni, dar spre mirarea internauților, vedetei nu i-a crescut burta prea mult. Roxana este răsfățată ca o prințesă de soțul ei, dar și de Milan, care este nerăbător să-și cunoască frățiorul. “Îmi pupă burta toată ziua și el și Milan, sunt simpatici tare amândoi, vorbesc cu bebele din burtică. Nu mă lasă să fac mai nimic prin casă și mă iubesc tare mult amândoi. Toata ziua pupici, îmbrățisări, mă fac și din vorbe frumoase să mă simt mai frumoasă decât sunt”, spune vedeta.

Referitor la nunta și botezul copilului, Roxana a spus că vor fi două evenimente separate, pentru că își dorește să se bucure de fiecare moment. De asemenea, bruneta vrea să îmbrace rochia de mireasă, mai ales că va fi pentru prima oară. “ Nu o să facem nunta odată cu botezul pentru ca vreau sa fiu îmbrăcată si eu in rochie de mireasa. Îmi doresc foarte mult asta. Vreau o rochie simplă! Nu ne-am gândit încă cum o sa arate totul, cert este că o sa se întâmple curând”, a spus Roxana Vancea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: