Redactia.ro
Home » Monden » La ce poftește Roxana Vancea de când este însărcinată! Sportiva s-a îngrășat două kilograme: ”Sper să fiu o mamă relaxată”

La ce poftește Roxana Vancea de când este însărcinată! Sportiva s-a îngrășat două kilograme: ”Sper să fiu o mamă relaxată”

GALERIE FOTO (3) La ce poftește Roxana Vancea de când este însărcinată! Sportiva s-a îngrășat două kilograme

Roxana Vancea trăiește acum cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Sportiva este însărcinată și așteaptă cu nerăbdare să devină mămică pentru prima data!

La ce poftește Roxana Vancea de când este însărcinată! Sportiva s-a îngrășat două kilograme: ”Sper să fiu o mamă relaxată”

Roxana Vancea este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz, mai ales pentru felul în care arată. Antrenoarea de fitness se mândrește cu corpul ei bine lucrat, chiar și acum, când așteaptă un bebeluș. Aceasta a avut mereu grijă la alimentația ei și a încercat să aibă un stil de viață cât mai sănătos, astfel că e greu de spus că bruneta ar putea avea vreo dereglare alimentară în sarcină.

Totodată, soția lui Dragoș Paiu a dezvăluit de curând ce pofte are în timpul sarcinii și mai ales câte kilograme a acumulat de când poartă în pântec al doilea copil al sportivului. Cum fiecare femeie gravidă se confruntă cu ceva probleme în sarcină și Roxana Vancea a trecut prin ele.

”S-au schimbat foarte puține lucruri în viața mea, până acum. Încerc să-mi păstrez rutina de până acum, să fiu în continuare energică, să profit de perioada asta în care burtica nu e mare și mai pot face multe activități cu Milan și cam atât. În 23 de săptămâni, am luat în greutate două kilograme. Nu am nicio poftă, dar mănânc mai mult decât mâncam înainte. Nu am poftă de ceva anume. Mănânc foarte multe fructe în perioada asta, pentru că am renunțat la dulciuri. Sunt deja mămică pentru Milan, deci nu mai e nimic nou pentru mine. Petrec cinci zile pe săptămână cu el. Sunt convinsă că o să fie greu, dar sunt pregătită pentru tot ce urmează. Sper să fiu o mamă relaxată, cool, să fiu prietena cea mai bună a copiilor mei și mai ales partenera lor de joacă. Nu știu dacă mă va ajuta cineva. Mama și soacra mea își doresc să mă ajute și știu că mă pot baza oricând pe ele, dar vreau să apelez la ele doar dacă nu mă voi descurca”, a spus Roxana Vancea, în exclusivitate pentru cancan.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea)

Roxana Vancea este pregătită să devină mămică

Roxana Vancea poate spune că mai are un copil, căci fiul lui Dragoș Puiu este considerat ca și al ei. Băiețelul îi spune mami și au o relație foarte bună. Astfel că, bruneta nu va avea probleme în a se descurca cu încă un copil și se simte foarte pregătită pentru noua provocare din viața ei.

”M-am pregătit pentru asta, am un soț foarte prezent în viața mea și a copilului și sunt sigură că o să mă sprijine. Nu am voie să fac sport, dar pot să merg pe bandă. Îmi antrenez în continuare elevele, deci sunt prezentă zilnic în sală, însă eu nu mă mai pot antrena. Amândoi sunt foarte simpatici (Milan și soțul său, Dragoș, n.r.). Vorbesc cu burtica, o pupă. Milan este foarte încântat că va avea un frățior. Ar vrea să îl cheme Ayan. L-am luat cu mine la ambele morfologii și de fiecare dată a fost fascinat de bebeluș. Ne spune că o să aibă grijă de el, că o să-i dea toate jucăriile lui, că îi va face baie. O să încerc să îl includ în tot ceea ce voi face cu bebelușul. Nu știu când o să vină (bebelușul pe lume, n.r.). Mi s-a spus că după 36 de săptămâni se poate întâmpla oricând. Acum am 23 de săptămâni. Nu îmi este teamă deloc, îmi doresc să nasc natural”, a mai spus Roxana Vancea.

La ce poftește Roxana Vancea de când este însărcinată! Sportiva s-a îngrășat două kilograme

Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu pe 19 decembrie 2019. Cununia civilă a fost organizată în mare secret, iar mirilor le-au fost alături doar câteva rude și prietenii apropiați. Antrenorul de fitness are un băiețel dintr-o relație anterioară, iar acest lucru nu a fost deloc un impediment în relația celor doi. Din contră, Roxana Vancea l-a iubit pe micuțul Milan încă din prima clipă, iar, de când l-a cunoscut, s-a comportat cu el de parcă ea l-ar fi adus pe lume.

”Am intrat în viața lui Milan când el avea un an şi câteva luni. Milan e un copil minunat, nu mi-a fost greu să mă adaptez la noua viață. Felul lui Milan de a fi m-a ajutat foarte mult, având în vedere că el face ca totul să pară foarte simplu. Viața trebuie trăită cu zâmbetul pe buze! Da, relația noastră chiar este minunată. Suntem foarte buni prieteni, ne jucăm, dansăm, cântăm. Când îl avem la noi, îi oferim tot timpul nostru. Copiii sunt mult mai buni decât adulții. Ei se împrietenesc foarte repede. Milan a realizat că îl iubesc, m-a acceptat foarte repede şi mă bucur de fiecare minut cu el”, a spus Roxana Vancea, în urmă cu ceva timp, pentru viva.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: